Ώρα για επενδύσεις στη Ελλάδα

Ώρα για επενδύσεις στη Ελλάδα

Ώρα για επενδύσεις στη Ελλάδα: H Ελλάδα αποτελεί και πάλι πόλο έλξης για τους επενδυτές δηλώνει ο Θεοχάρης στο Bloomberg

“H Ελλάδα αποτελεί και πάλι πόλο έλξης για τους επενδυτές”, σημείωσε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “αυτή είναι η ώρα να γίνουν πραγματικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Ήδη βλέπουμε έντονο ενδιαφέρον από Αμερικανούς, και όχι μόνο, επενδυτές, για να επενδύσουν στη χώρα”, προσέθεσε.

Ο Υπουργός Τουρισμού σημείωσε πως “τώρα είναι το κατάλληλο “timing” για τους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα”, ενώ ανέφερε πως “η πολιτική αλλαγή με τις εκλογές του Ιουλίου έβαλε την Ελλάδα ξανά στο χάρτη”.

“Αυτή η κυβέρνηση”, είπε ο κ. Χάρης Θεοχάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων του Bloomberg, “έχει προωθήσει σειρά αλλαγών προκειμένου να γίνει το οικονομικό περιβάλλον ακόμα πιο φιλικό για τις επιχειρήσεις”.

Όπως σημείωσε “ο τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Κυβέρνησης”, ενώ τόνισε πως “η Ελλάδα εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει τους τουρίστες”.

Στο φουλ το promo του ελληνικού τουρισμού

Στο φουλ το promo του ελληνικού τουρισμού: Ο ΕΟΤ συνεχίζει φουλ την προώθηση και προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό

Απολογισμός Κουντουρά για το Υπουργείο Τουρισμού

Advertisements

Related Posts

Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τις νέες εισφορές
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τις νέες εισφορές;
20% αύξηση εισφορών με το νέο ασφαλιστικό
20% αύξηση εισφορών με το νέο ασφαλιστικό
Αρέσει σε %d bloggers: