Οι 10 καλύτερες low cost αεροπορικές της Ευρώπης

Οι 10 καλύτερες low cost αεροπορικές της Ευρώπης

Οι 10 καλύτερες low cost αεροπορικές της Ευρώπης: Δείτε τις φωτογραφίες από τις θέσεις των low-cost εταιρειών και επιλέξτε ανάλογα με τα… πόδια σας!!!

Πετάς με απόλυτη ασφάλεια, αλλά ξεχνά όμως μενού και άνετα καθίσματα, ενώ οι βαλίτσες πληρώνονται πάντα εξτρά, αν θέλεις νερό θα το πληρώσεις, αλλά η τιμή του εισιτηρίου είναι πολύ χαμηλή. Γι’ αυτό και λέγονται low cost εταιρείες.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν και περιπτώσεις αεροπορικών εταιριών που πληρώνεις κανονικά, αλλά δεν σου βγάζουν ούτε νερό, όπως κάνει εδώ και περίπου ένα χρόνο η British Airways.

Ωστόσο, στις low cost υπάρχουν πολλές κρυφές χρεώσεις ακόμη και για το check-in αλλά και πολλά ακόμα… οπότε πριν πετάξετε με οποιαδήποτε από αυτές, καλό θα είναι να διαβάσετε καλά τα ψιλά γράμματα στους όρους.

Όπως και να χει όμως… οι παρακάτω δέκα αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη με βάση πάντα το καταξιωμένο και αξιόπιστο Skytrax

Τι παίζει με τις low cost αεροπορικές εταιρίες;

Τι παίζει με τις low cost αεροπορικές εταιρίες: Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει πως λειτουργούν οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους

Που συναντάμε τις ομορφότερες αεροσυνοδούς;

Που συναντάμε τις ομορφότερες αεροσυνοδούς; Σε ποιες αεροπορικές εταιρίες κυκλοφορούν οι πιο ωραίες αεροσυνοδοί;

Πως θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια στο μέλλον;

Πως θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια στο μέλλον; Στα αεροπορικά ταξίδια του μέλλοντος τίποτα δεν θα είναι τσάμπα… ούτε τα σωσίβια!!! 

photo: pixabay.com

Related Posts

Πως οι κοινωνικές δράσεις εξαφανίζουν στρες και άνοια
Πως οι κοινωνικές δράσεις εξαφανίζουν στρες και άνοια;
Τι κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης
Τι κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωταθλητές κόσμου στο άγχος οι Έλληνες
Πρωταθλητές κόσμου στο άγχος οι Έλληνες
Αρέσει σε %d bloggers: