Νέοι προορισμοί μέσω Sky Express

Νέοι προορισμοί μέσω Sky Express

Νέοι προορισμοί μέσω Sky Express: 24 νέους ελληνικούς προορισμούς φέρνει η Sky Express από Γαλλία και Ολλανδία

Η κρητική εταιρία Sky Express Airlines ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την νέα συνεργασία της με τις αεροπορικές εταιρίες AirFrance και KLM Royal Dutch Airlines!!!

Χάρη στη νέα συμφωνία διασύνδεσης, οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν σε 24 νέους προορισμούς προς Ελλάδα, από τα αεροδρόμια “Σαρλ ντε Γκωλ” στο Παρίσι και “Σίπολ” στο Άμστερνταμ, μέσω Αθήνας, με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη, την Αστυπάλαια, την Κεφαλονιά, τη Χίο, την Κέρκυρα, τα Κύθηρα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Κω, την Ικαρία, τα Χανιά, τη Λήμνο, τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Νάξο, την Πάρο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Σύρο και τη Ζάκυνθο.

Τα προνόμια για τους επιβάτες, εν συντομία

Μπορούν να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο (είτε από το www.airfrance.com και www.klm.com, είτε από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρίες) για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια “Σαρλ ντε Γκωλ” του Παρισιού και “Σίπολ” του Άμστερνταμ, με τους 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express μέσω Αθήνας.

Έχουν στη διάθεσή τους την υπηρεσία μεταβίβασης των αποσκευών τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ώστε να τις παραλαμβάνουν στον τελικό προορισμό τους.

Απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, κατά την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!
Αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες στην Καλύτερη Τιμή! Τώρα η αναζήτηση και η κράτηση για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια πιο εύκολη από ποτέ.

Παρίσι-Ηράκλειο από την Air France

Related Posts

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: