Κρήτη, στην κορυφή των Ευρωπαίων ταξιδιωτών

Κρήτη, στην κορυφή των Ευρωπαίων ταξιδιωτών

Κρήτη, στην κορυφή των Ευρωπαίων ταξιδιωτών: Η Κρήτη είναι ο ελληνικός προορισμός που αναδείχτηκε ο πιο δημοφιλής στην Ευρώπη!!!

Η Γηραιά ήπειρος είναι γεμάτη μέρη μοναδικής ομορφιάς που κόβουν την ανάσα.

Eκτός από τις μεγάλες πρωτεύουσες και τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, υπάρχουν πόλεις και χωριά στην Ευρώπη που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Ωστόσο, ένας προορισμός κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά ως κορυφαίος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες το 2018.

Ο λόγος για την Κρήτη με τις εξωτικές της παραλίες, την ιστορία, τη φυσική ομορφιά και το νοστιμότατο φαγητό της.

Παράλληλα, φέτος η Ελλάδα φαίνεται να είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής χώρα για διακοπές μετά την Ισπανία, σύμφωνα με τις κρατήσεις που έγιναν μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής και τουριστικής εταιρείας στον κόσμο, την TUI.

Ανάμεσα στους άλλους δημοφιλείς προορισμούς βρέθηκαν η Μαγιόρκα, η Αττάλεια της Τουρκίας, η Ρόδος και η Λάρνακα στην Κύπρο.

Τρεις από τους πέντε δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Γερμανούς βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Η Ελλάδα είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους Βορειοευρωπαίους.

Για τους Νορβηγούς, τους Σουηδούς, τους Δανούς και τους Φινλανδούς, η Ελλάδα είναι ο νούμερο ένα προορισμός διακοπών, όπως επίσης και για τους Πολωνούς και τους Γάλλους.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αυστριακούς τουρίστες, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στην Κρήτη και τη Ρόδο, που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του top 5.

Οι παραλίες της Κρήτης στην οθόνη σας

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες το 2019
Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες το 2019
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: