Δεν προλαβαίνει τις βραβεύσεις η Κουντουρά

Δεν προλαβαίνει τις βραβεύσεις η Κουντουρά

Δεν προλαβαίνει τις βραβεύσεις η Κουντουρά: Σαρώνει και στα τουριστικά βραβεία η Ελλάδα, δεν προλαβαίνει τις βραβεύσεις η Κουντουρά

Μια ακόμη διάκριση ήρθε για την Έλενα Κουντουρά. Στην υπουργό απενεμήθη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων & Τουρισμού (WTTC) το βραβείο «Global Champion 2019» για το έργο της στον τουρισμό και την επιτυχία της τουριστικής της στρατηγικής.

Το WTTC εκπροσωπεί διεθνώς τον ιδιωτικό τομέα του παγκόσμιου τουρισμού και στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του στη Σεβίλλη της Ισπανίας επιβράβευσε τους υπουργούς και τις κυβερνήσεις για το έργο τους και την πολιτική τους στην ανάπτυξη της παγκόσμιας ταξιδιωτικής-τουριστικής αγοράς.

Η Ελληνίδα υπουργός η Έλενα Κουντουρά τιμήθηκε για την επιτυχημένη της στρατηγική που ανέδειξε την Ελλάδα σε κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο, επεκτείνοντας την τουριστική περίοδο, αναπτύσσοντας νέα θεματικά τουριστικά προϊόντα και προωθώντας δυναμικά νέους ελληνικούς προορισμούς.

Το βραβείο στην κ. Κουντουρά απένειμε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WTTC, Gloria Guevara, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου Hilton, Chris Nassetta.

«Το Global Champion Award του WTTC αποτελεί τεράστια αναγνώριση για την κυβέρνησή μας και για όσα έχουμε πετύχει την τελευταία τετραετία με τη στρατηγική μας και το έργο μας στον ελληνικό τουρισμό» δήλωσε η υπουργός και προσέθεσε:

«Αυτή η νέα διάκριση ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους και επαγγελματίες όχι μόνο στον τουρισμό, αλλά και σε όλους τους άλλους κλάδους. Σε όλους εκείνους που εργάζονται σκληρά και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εστίαση, τις μεταφορές, την παροχή υπηρεσιών, ώστε η χώρα μας να ξεχωρίζει και να φημίζεται διεθνώς για το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας της και να αποτελεί κορυφαία επιλογή στις προτιμήσεις του διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού. H διάκριση αυτή είναι επιτυχία της Ελλάδας, είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων».

Πόσα άφησαν οι τουρίστες στην Ελλάδα το 2018;

info-photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Από την εργασία στην απασχόληση
Από την εργασία στην απασχόληση
Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν;
Χαμός με τις επιθέσεις DDoS στο τέλος του 2019
Χαμός με τις επιθέσεις DDoS στο τέλος του 2019
Αρέσει σε %d bloggers: