Αεροδρόμιο Ηρακλείου… το χειρότερο της Ευρώπης!!!

4 ελληνικά αεροδρόμια στα 10 χειρότερα της Ευρώπης, σύμφωνα με ιστοσελίδα αξιολόγησης αεροδρομίων από επιβάτες!!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The guide to Sleeping Airport διαπιστώνεται ότι 4 ελληνικά αεροδρόμια βρίσκονται μέσα στα 10 χειρότερα της Ευρώπης, διαπίστωση βέβαια που λίγο πολύ είναι μάλλον γνωστή για τα τοπικά αεροδρόμια της χώρας μας

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ξεκίνησε ως οδηγός για όσους επιβάτες περνούν τη νύχτα τους στα αεροδρόμια, αλλά πλέον προσφέρει πληροφορίες για όλα τα αεροδρόμια του κόσμου, βασιζόμενο σε όσα λένε οι επιβάτες που έχουν περάσει από αυτά. Φέτος, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η ιστοσελίδα σχετικά με τα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης, όπως τα ψήφισαν οι επιβάτες, τέσσερα ελληνικά αεροδρόμια κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τα δέκα χειρότερα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όποιος αποφασίσει να βρεθεί στα αεροδρόμια αυτά, που βρίσκονται σε ελληνικά νησιά, πρέπει να είναι εφοδιασμένος με δικά του σνακ, τρόπο για να ψυχαγωγηθεί και πάρα πολλή υπομονή για τις τεράστιες ουρές.

Δείτε όλη τη λίστα με τα χειρότερα αεροδρόμια, αλλά και τι είπαν οι επισκέπτες για αυτά:

1. Αεροδρόμιο Beauvais-Tille, Γαλλία (BVA) «Δεν μπορεί να είναι αεροδρόμιο του ανεπτυγμένου κόσμου και απέχει 80 χλμ από το Παρίσι»

2. Αεροδρόμιο Σαντορίνης, Ελλάδα (JTR) «Μας άφησαν στην αναμονή για άπειρο χρόνο, χωρίς κλιματισμό. Η θερμοκρασία μας έψησε.»

3. Αεροδρόμιο Ρόδου, Ελλάδα (RHO) «Οι τουαλέτες δεν είχαν χαρτί ή σαπούνι για να πλένουμε τα χέρια μας, ούτε πετσέτες.»

4. Αεροδρόμιο Κρήτης, Ηράκλειο, Ελλάδα (HER) «Είναι το χειρότερο αεροδρόμιο που έχω πάει ποτέ. Το προσωπικό δεν ήταν πρόθυμο να μας βοηθήσει και είχαν ένα γελοίο σύστημα με μόνο ένα μηχάνημα με ακτίνες να λειτουργεί.

5. Αεροδρόμιο Schönefeld, Γερμανία, (SXF) «Δεν υπήρχε αρκετός αριθμός καθισμάτων για όσους ήταν στο αεροδρόμιο.»

6. Αεροδρόμιο Κέρκυρας, Ελλάδα (CFU) «Όσοι είναι στην φυλακή έχουν καλύτερο φαγητό, ψυχαγωγία και άνεση σε σχέση με αυτό το αεροδρόμιο που δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής.»

7. Αεροδρόμιο Ciampino, Ιταλία (CIA) «Δεν υπήρχαν ούτε καν αρκετές θέσεις για να εξυπηρετήσουν όσους ήταν στο αεροδρόμιο.»

8. Αεροδρόμιο Charleroi, Βέλγιο (CRL) «Είχα την αίσθηση ότι αυτό το αεροδρόμιο κάνει τα πάντα για να το μισήσεις»

9. Αεροδρόμιο Bergamo Orio al Serio, (BGY) «Οι ουρές ήταν τόσο μεγάλες που ξεκινούσαν από τον γκισέ που κάνουν check in οι άνθρωποι.»

10. Αεροδρόμιο Luton, Αγγλία (LTN) Μπορεί να είναι φτηνό αεροδρόμιο για πτήσεις, αλλά έχει πολλά άλλα έξοδα, όπως το γεγονός ότι πληρώνει επιπλέον χρήματα για να μπορέσεις να μπεις μέσα στο terminal ή για να πάρεις πλαστική σακούλα για να βάλεις τα υγρά που μεταφέρεις ή το καρότσι για τις αποσκευές.

Κράτα το

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: