30% λιγότεροι επισκέπτες στην Χρυσή

30% λιγότεροι επισκέπτες στην Χρυσή

30% λιγότεροι επισκέπτες στην Χρυσή: Μεγάλη φαίνεται να είναι η πτώση στον τουρισμό της Κρήτης όπως καταγράφεται και στα στοιχεία πλέον…

Η φετινή πτώση στον τουρισμό όλης της Κρήτης αποτυπώνεται και στα στοιχεία που καταγράφει το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας σε ότι αφορά τον αριθμό των επισκεπτών που ταξίδεψαν φέτος για τη Χρυσή.

Ο Λιμενάρχης κ. Παπαδάκης μίλησε χθες στο Ράδιο Λασίθι με αφορμή την άσκηση η οποία συνεχίζεται και συμμετέχει το προσωπικό του Λιμεναρχείου.

Τα στοιχεία που έχει καταγράψει το Λιμεναρχείο, όπως λέει, δείχνουν μια πτώση 30% σε σχέση με την περσινή πολύ καλή χρονιά. Ένας αριθμός μεγαλύτερος από τη συνολική μείωση που έχει καταγραφεί στον τουρισμό της Κρήτης και έτσι θα πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχει κάποιος λόγος που οι φετινοί επισκέπτες δεν επέλεξαν για τις διακοπές τους τη Χρυσή.

30% λιγότεροι επισκέπτες στην Χρυσή και οι αρμόδιοι αναζητούν τους λόγους που οι τουρίστες φέτος δεν επέλεξαν το Γαϊδουρονήσι για μια “χρυσή” βουτιά…

Πέρα από τα θέματα της Χρυσής ο κ. Παπαδάκης μίλησε για την 4ήμερα άσκηση η οποία είναι σε εξέλιξη για το προσωπικό του Λιμεναρχείου. Προχθές όπως είπε έγιναν βολές από τον οπλισμό του σκάφος του Λιμεναρχείου σε στόχους στη θάλασσα, ενώ χθες η εκπαίδευση συνεχίστηκε στον οπλισμό που διατηρεί το Λιμεναρχείο και σήμερα θα πραγματοποιηθούν βολές στο σκοπευτήριο της Ιεράπετρας. Παράλληλα με τη συνδρομή του κλιμακίου από το Υπουργείο Ναυτιλίας θα γίνουν και ασκήσεις αυτοάμυνας με συνολικό στόχο όλο το προσωπικό να είναι πάντα προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο.

Μια Χρυσή βουτιά στο διαμάντι του νότου

info: Ράδιο Λασίθι
main photo copyright: Kaspars [email protected]

Related Posts

Και η Cosmote στο παιχνίδι του streaming
Και η Cosmote στο παιχνίδι του streaming
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb's
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb’s
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb's
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb’s
Αρέσει σε %d bloggers: