Η Sky Express μεγαλώνει τον στόλο της με ένα ακόμα νέο αεροσκάφος

Η Sky Express εντάσσει ένα επιπλέον αεροσκάφος τύπου ATR42-500, χωρητικότητας 48 θέσεων, στο στόλο της…

Η Sky Express, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη ενός επιπλέον αεροσκάφους τύπου ATR42-500, χωρητικότητας 48 θέσεων, στο στόλο της.

new-atr-for-sky-express
184-DSC_3449Το ATR 42 είναι δικινητήριο τουρμποελικοφόρο αεροσκάφος μικρών αποστάσεων, κατασκευασμένο από την Γάλλο-Ιταλική ATR και φοράει κινητήρες της Pratt & Whitney Canada.

Στην βασική του έκδοση αποδίδουν 2000 ίππους ο καθένας από αυτούς.

Ο χαρακτηρισμός «42» προέρχεται από τον αριθμό των «πλευρών» που υπάρχουν κατά μήκος του σκελετού της ατράκτου (72, αντίστοιχα για τα ATR 72) και η χωρητικότητα του κυμαίνεται από 46 έως 50.

Το αεροσκάφος αποτέλεσε τη βάση για το ATR 72. Η σχεδίαση του ATR 42 ανακοινώθηκε το 1981, και η παρθενική πτήση έγινε στις 16 Αυγούστου 1984.

Η Γαλλική και Ιταλική πιστοποίηση ήρθε τον Σεπτέμβριο του 1985 και η πρώτη επιβατική πτήση έγινε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους με την Γαλλική Air Littoral.

Τέλος να πούμε ότι τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους χρησιμοποιούν και οι FedEX, UPS και DHL, ενώ χρησιμοποιείται και ως στρατιωτικό αεροσκάφος εναέριας ναυτικής περιπολίαςskyexpress-promo-2

skyexpress-promo“Συνεχίζουμε την πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο τα 11 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προχωράμε μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους επιπλέον προορισμούς. 

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αναγνωρίζει κάθε νέα μας προσπάθεια.

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις”, επισημαίνει η κρητική αεροπορική εταιρία μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση της.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε ότι η Sky Express πρόσφατα βραβεύθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015. Αυτό έρχεται ως συνέχεια στο ότι η Sky Express  βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών με το ERA Silver Award 2014/15, δείτε το σχετικό: Μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για την Sky Express.

Η Sky Express, προσθέτει επιπλέον προορισμούς για το καλοκαίρι 2016 και συνδέει με καθημερινές πτήσεις την Αθήνα με τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και το Ηράκλειο καθώς επίσης πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο σε Ικαρία, Μυτιλήνη, Κω,Ρόδο.skyexpress-promo-3

Επίσης συνδέει τους προορισμούς του Ιονίου, τη Θεσσαλονίκη με τη Σκύρο, τη Κρήτη με τον Έβρο και την Ήπειρο, καθώς επίσης και τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου.

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των μεγαλυτέρων ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr

Κράτα το

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα πιο γραφικά χωριά της Ευρώπης
Τα πιο γραφικά χωριά της Ευρώπης
Γραφικά ορεινά χωριά που μπορείς να ερωτευτείς
Γραφικά ορεινά χωριά που μπορείς να ερωτευτείς
Αρέσει σε %d bloggers: