Το Forbes ψηφίζει και για το φθινόπωρο ελληνικά νησιά

Το Forbes ψηφίζει και για το φθινόπωρο ελληνικά νησιά!!!

Το Forbes ψηφίζει και για το φθινόπωρο ελληνικά νησιά!!! Το Forbes ψηφίζει και για το φθινόπωρο ελληνικά νησιά και μάλιστα προτείνει “απόδραση” στην Κρήτη!!!

Μπορεί για τους Έλληνες ο καιρός να είναι κρύος, όμως για όσους ζουν σε ψυχρά κλίματα είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτούν τα νησιά της χώρας μας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ειδικό αφιέρωμα το περιοδικό Forbes, το οποίο προτείνει και για το φθινόπωρο τα ελληνικά νησιά.

Η συντάκτρια του ρεπορτάζ Λόρι Γουέρνερ βλέπει περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα στις φθινοπωρινές διακοπές, από αυτές του Αυγούστου.

«Μπορείς να οδηγήσεις άνετα στους δρόμους της πόλης της Μυκόνου, οι οποίοι συνήθως είναι μπλοκαρισμένοι από τους τουρίστες. Βρίσκεις δωμάτιο σε καλύτερο ξενοδοχείο με τον ίδιο προϋπολογισμό και φυσικά άπλετο χώρο στην παραλία, ενώ το καλοκαίρι είναι στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον σαν σαρδέλες», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της.

Στο ίδιο θέμα προτείνει παραλίες που μπορεί κάποιος να απολαύσει το μπάνιο του και ξενοδοχεία με καμπάνες, προσωπικό μπάτλερ και ιδιωτική πισίνα, εστιατόρια που σερβίρουν κρέας wagyu και καταπληκτικό σούσι με μόνο 4.300 ευρώ την ημέρα!

Μπορείς επίσης να έχεις απόλυτη ιδιωτικότητα, γράφει, κάτι εξαιρετικά σπάνιο στη Μύκονο, αλλά είναι μία από τις πολλές παροχές του ομίλου ξενοδοχείων Myconian Collection. Από τα εννέα ξενοδοχεία του ομίλου χαρακτηρίζει ως καλύτερες επιλογές το Myconian Villa Collection και το Preferred Hotel & Resorts.

Το Forbes προτείνει επίσης ιστορική βόλτα στη Δήλο και από εκεί απόδραση στην Κρήτη για επίσκεψη στην Κνωσό, αλλά και ημερήσια επίσκεψη στη Σπιναλόγκα.

Η αγαπημένη πόλη της συντάκτριας του περιοδικού είναι το Ρέθυμνο, ενώ προτιμά να ταξιδεύει με την Emirates και για τις εσωτερικές πτήσεις της χρησιμοποιεί την Aegean.

Σαρώνει η Ελλάδα στις πολυτελείς φθινοπωρινές διακοπές

Σαρώνουν τα ελληνικά νησιά

Advertisements

Related Posts

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν!!!
Χυδαία η ανισότητα πλούσιων - φτωχών
Χυδαία η ανισότητα πλούσιων – φτωχών
Αρέσει σε %d bloggers: