Που κολυμπάμε μέχρι τα Χριστούγεννα

Που κολυμπάμε μέχρι τα Χριστούγεννα;

Που κολυμπάμε μέχρι τα Χριστούγεννα; Ποιο ελληνικό νησί προτείνει ο Guardian για όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο μέχρι τα Χριστούγεννα;

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να μπαίνει σιγά – σιγά και μαζί με αυτόν να τελειώνει το καλοκαίρι, ωστόσο, σίγουρα υπάρχουν μέρη για αυτούς που αρνούνται να παραδεχτούν ότι πάει αυτό ήταν τέλειωσε το καλοκαίρι και μαζί του τα μπάνια…

Σύμφωνα λοιπόν με τον Guardian η Ελλάδα γενικότερα και η Σύμη ειδικότερα έχουν μια εξέχουσα θέσει για τους απανταχού λάτρεις της θάλασσας και των διακοπών.

Που κολυμπάμε μέχρι τα Χριστούγεννα; Η Σύμη είναι το ελληνικό νησί που προτείνει ο Guardian για όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο μέχρι τα Χριστούγεννα

«Η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που μπορείτε να κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα προσθέτοντας ότι ένας ακόμη λόγος που συγκεντρώνει κόσμο και το φθινόπωρο το νησί, πέρα από την εγγυημένη ηλιοφάνεια, είναι η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου, καθώς αποτελεί πόλο έλξης το μοναστήρι του Πανορμίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα τονίζει ότι είναι μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στα μοναστήρια του νησιού, όπως στη Μονή του Μεγάλου Σωτήρος, ή στον Αγιο Αιμιλιανό.

Οι προτάσεις δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τις παραλίες της Σύμης, όπως τη Νανού, τη Μαραθούντα και τον Άγιο Γεώργιο Δυσαλώνας.

Γιατί να κάνεις τις διακοπές σου τον Σεπτέμβριο;

Μπήκε ο Σεπτέμβριος, πάει και το Καλοκαίρι; Μπα δεν νομίζω…
Γιατί να κάνεις τις διακοπές σου τον Σεπτέμβριο; 7 λόγοι που θα σε πείσουν να οργανώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου το Σεπτέμβριο!!!

Το Xenodoxeio.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία καθημερινά παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα!

Advertisements

Related Posts

Πατώνει και ο κύκλος εργασιών στην Βιομηχανία
Πατώνει και ο κύκλος εργασιών στην Βιομηχανία
12000 ευρώ για μια πρωτοχρονιάτικη πίτα
12000 ευρώ για μια πρωτοχρονιάτικη πίτα
Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο
Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο
Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας
Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας
Αρέσει σε %d bloggers: