5 ονειρικές κρουαζιέρες: Κάνοντας τον γύρο του κόσμου μέσα σε κρουαζιερόπλοια απόλυτης χλιδής

Αν το ταξίδι του Φιλέα Φόγκ σας γοήτευσε όταν ήσασταν παιδιά, αυτές οι κρουαζιέρες σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Και οι πέντε προτάσεις υπόσχονται τον «γύρο του κόσμου» σε 101, 115, 120, 128 ή σε 180 μέρες!

Crystal Serenity, Crystal Cruises

Το κρουαζιέρα των 101 ημερών που αναχωρεί από το Σαν Φρανσίσκο και θα σας ταξιδέψει στην Αλάσκα, την Ασία, την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό μπορεί να σας κοστίσει μέχρι και 199.370$ το άτομο αν επιλέξετε την ακριβότερη εναλλακτική του «Penthouse Suite» με την οποία παίρνετε μαζί και έναν προσωπικό μπάτλερ.

Silver Whisper, Silversea

Εάν πρόκειται να περάσετε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω σε ένα πλοίο, τότε η καλύτερη επιλογή ίσως είναι αυτή εδώ. Για μια κρουαζιέρα που περνά από 31 χώρες και σταματά σε 51 συνολικά λιμάνια, τα 201.250$ που θα πληρώσει το άτομο αν διαλέξει το μοναδικό διαμέρισμα του πλοίου, την «Owner Suite», μοιάζουν ευκαιρία.

Queen Elizabeth, Cunard

Το θρυλικό κρουαζιερόπλοιο της Cunardη «Βασίλισσα Ελισάβετ»ξεκινά από το Σάουθαμπτον το 120 ημερών ταξίδι του, με στάσεις μεταξύ άλλων στην Μαδέιρα, στην Ναμίμπια και στο Κουρακάο, θα σας στοιχίσει 194.000$ το άτομο αν θέλετε να περάσετε κυριολεκτικά «βασιλικά» στην 128τμ «Grand Suite».

Seven Seas Navigator, Regent

Αν θέλετε με ένα μόνο ταξίδι να κάνετε κρουαζιέρα στην Μεσόγειο, να περάσετε τη Διώρυγα του Παναμά, να φάτε εξωτικά εδέσματα στην Γαλλική Πολυνησία και να επισκεφθείτε την Ινδία προτού καταλήξετε ξανά πίσω στο Miami, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Αρκεί να εξασφαλίσετε τα 162.000$ που χρειάζεται το άτομο για να νοικιάσει την εκπληκτική «Master Suite».

Insignia, Oceania Cruises

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια και πιο ακριβή κρουαζιέρα είναι αυτή εδώ. Σε 180 μέρες θα βρεθείτε στο Χονγκ Κονγκ, στη Σιγκαπούρη, στα Μπόρα Μπόρα, στη Χαβάη, στην Ζανζιβάρη και στην Μυαναμάρ. Οι τιμές ποικίλουν όπως και στις υπόλοιπες τέσσερις προτάσεις, αν θέλετε όμως πραγματικά ξεχωριστές διακοπές θα πρέπει να αποχωριστείτε περί τα 300.000$ το άτομο για να μείνετε στην μοναδική «Owner’s Suite».

Δικαιώματα επιβατών σε ταξίδι με πλοίο

Related Posts

Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό
Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό
Γιατί οι ειδικοί συνιστούν βραδινό σεξ
Γιατί οι ειδικοί συνιστούν βραδινό σεξ;
Που κρύβεται ο offshore παγκόσμιος πλούτος
Που κρύβεται ο offshore παγκόσμιος πλούτος;
Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο
Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο
Αρέσει σε %d bloggers: