300 ευρώ για ένα βράδυ σε ξύλινη καλύβα στις Άλπεις!!!

Κι όμως υπάρχει ξύλινη καλύβα που προσφέρει εντυπωσιακή θέα από τις Άλπεις… αλλά κοστίζει και 300 ευρώ το βράδυ!!!

Διακοπές και Άλπεις μαζί ως 2 έννοιες όταν τις ακούς ξέρεις ότι δεν είναι να μην συνοδεύονται και από το… “χέρι βαθειά στην τσέπη”

Το ίδιο ακριβώς δεν θα μπορούσε να μην συνέβαινε και για την ξύλινη καλύβα στην οροσειρά Δολομίτες, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και από την χαρακτηριστική ονομασία… «starlight room dolomites»!!!

300 ευρώ λοιπόν η διανυκτέρευση στην εκπληκτική ξύλινη «καλύβα» που βρίσκεται στην οροσειρά Δολομίτες στην βόρεια Ιταλία, κοντά στην πόλη Cortina d’ Ampezzo, και έχει τοποθετηθεί στην κορυφή μιας πλαγιάς, σε υψόμετρο 2.055 μέτρων.

Η ξύλινη κατασκευή με την εκτεταμένη χρήση γυαλιού στην οροφή και στους πλαϊνούς τοίχους της υπόσχεται απαράμιλλη θέα και ένα απομονωμένο καταφύγιο από την αφόρητη ζωή των πόλεων.

Η «καμπίνα» που στέκει πάνω σε κάτι που μοιάζει με τεράστια πέδιλα του σκι, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, plasma TV και κλιματισμό, ενώ οι τυχεροί ενοικιαστές της θα μπορέσουν να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα και ποτά, τα οποία σερβίρονται κατευθείαν στο κρεβάτι τους. Την ιδέα για αυτόν τον ξεχωριστό ξενώνα είχε ο Raniero Campigotto, ιδιοκτήτης ενός κοντινού ορεινού καταφυγίου.

Advertisements

Related Posts

Τα πιο γραφικά χωριά της Ευρώπης
Τα πιο γραφικά χωριά της Ευρώπης
Γραφικά ορεινά χωριά που μπορείς να ερωτευτείς
Γραφικά ορεινά χωριά που μπορείς να ερωτευτείς
Η Γαλάζια Λίμνη της Ισλανδίας
Η Γαλάζια Λίμνη της Ισλανδίας
10 χώρες που δεν φορολογούν τους πολίτες τους
10 χώρες που δεν φορολογούν τους πολίτες τους
Αρέσει σε %d bloggers: