Πόση ώρα αντέχουμε σε κάθε πλανήτη

Πόση ώρα αντέχουμε σε κάθε πλανήτη;

Πόση ώρα αντέχουμε σε κάθε πλανήτη; Δείτε πόση ώρα μπορείτε να επιβιώσετε σε κάθε πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος!

Μέχρι να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία αποικίας στον Άρη θα ζούμε κολλημένοι εδώ στη Γη. Οπουδήποτε αλλού χωρίς ειδική στολή δεν θα μπορούσατε να επιβιώσετε ούτε δυο λεπτά!

Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά…

  • Ήλιος

Εδώ δεν πρέπει καν να το σκέπτεστε! Θα εξατμιστείτε! Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης; Λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!

  • Ερμής

Η πλευρά που «βλέπει» τον ήλιο είναι εξαιρετικά ζεστή με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 420 βαθμούς Κελσίου. Αντίθετα, η σκοτεινή πλευρά είναι… κατάψυξη με μείον 180 βαθμούς Κελσίου. Πιθανώς λοιπόν να επιβιώνατε για όσο διάστημα θα μπορούσατε να κρατήσετε την αναπνοή σας. Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης; Περίπου δύο λεπτά!

  • Αφροδίτη

Με το θερμόμετρο στους 480 βαθμούς Κελσίου, γνωρίζετε ήδη ότι δεν πρόκειται να αισθάνεται άνετα. Παρεμπιπτόντως, η Αφροδίτη έχει περίπου την ίδια βαρύτητα με τη Γη, έτσι θα είσαστε πολύ εξοικειωμένοι με το περπάτημα μέχρι να …εξατμιστείτε! Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης: Λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!

  • Γη

Χάρη στο οξυγόνο στην ατμόσφαιρα, το φαγητό και το νερό, και όλα όσα κάνουν τον πλανήτη μας ζωντανό μπορείτε να περάσετε αρκετά χρόνια εδώ… Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης: Περίπου 80 χρόνια!

  • Άρης

Ο Άρης είναι πολύ κρύος, αλλά ο αέρας είναι πολύ αραιός, οπότε η ένταση του ψύχους δεν θα είναι τόσο συγκλονιστική όσο θα μπορούσε να αισθανθεί κάποιος σε αντίστοιχη θερμοκρασία στη Γη. Με κάποια πολύ ζεστά ρούχα, θα μπορούσατε πιθανώς να περπατήσετε στον Άρη όσο μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας. Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης: Περίπου δύο λεπτά!

  • Δίας

Όντας ένας πλανήτης γεμάτος αέρια ο Δίας δεν μπορεί να προσφέρει ζωή. Σε αυτόν τον τεράστιο πλανήτη, θα κατέβαινες για πάντα μέσα στην αέρια ατμόσφαιρα μέχρι να θρυμματιστείς από την πίεση των στρώσεων του πλανήτη. Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης: Λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!

  • Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας

Όπως και με τον Δία, θα κατεβαίνατε σε αυτούς τους γίγαντες του φυσικού αερίου μέχρι να συνθλιβείτε από την πίεση. Όχι, ούτε οι δακτύλιοι του Κρόνου θα σας παράσχουν μια σταθερή επιφάνεια για να περπατήσετε. Εκτιμώμενος χρόνος επιβίωσης: Λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και στους τρεις!

Πόση ώρα αντέχουμε σε κάθε πλανήτη; Δείτε πόση ώρα μπορείτε να επιβιώσετε σε κάθε πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος!

Στον Άρη θα πάει να μείνει ο Έλον Μασκ!!!

photos: pixabay.com

Advertisements

Related Posts

Έκανε επάγγελμα τις αισθησιακές φωτογραφίες
Έκανε επάγγελμα τις αισθησιακές φωτογραφίες
Έχασε τον λογαριασμό από το πολύ σεξ
Έχασε τον λογαριασμό από το πολύ σεξ
Εναλλακτική και
Εναλλακτική και “πράσινη” λύση τα ενεργειακά τζάκια
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Αρέσει σε %d bloggers: