Όλη η φωτογραφική βάση δεδομένων της NASA online

Όλη η φωτογραφική βάση δεδομένων της NASA online

Όλη η φωτογραφική βάση δεδομένων της NASA online: Εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες αλλά και πλούσιο υλικό σε βίντεο δίνει η NASA στην δημοσιότητα, πως θα τα δούμε;

Αναμφισβήτητα η NASA έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα τεράστιο πλούτο σε εικόνες, βίντεο και πολλά ηχητικά αποσπάσματα από την εξερεύνηση του διαστήματος.

Και όλο αυτό το ανεκτίμητο υλικό πλέον θα είναι σε… κοινή θέα όλων εκείνων των φανατικών οπαδών της διαστημικής περιπέτειας και όχι μόνο.

Η αμερικανική NASA λοιπόν αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα όλη αυτή τη βάση δεδομένων εικόνας και βίντεο για τους φίλους της διαστημικής εξερεύνησης και μάλιστα να δώσει τη δυνατότητα της αναζήτησης από ένα σημείο στο Internet για ό,τι μπορεί να θέλει να δει κανείς.

Οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί τις εικόνες και τα βίντεο που βρίσκονται εκεί, καθώς δεν υπάρχει copyright.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της NASA, το images.nasa.gov περιέχει περισσότερες από 140.000 εικόνες, βίντεο, ακόμα και ηχητικά αρχεία από τις αποστολές της υπηρεσίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τον πλανήτη μας και την κλιματική αλλαγή.

Το περιεχόμενο μπορεί να ενσωματωθεί με ευκολία σε ένα site ενός χρήστη, ενώ η αναζήτηση είναι εύκολη και οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για να δει κάποιος το δημοφιλέστερο υλικό.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, ο επισκέπτης της βάσης δεδομένων εικόνων της NASA μπορεί να επιλέξει τη μορφή του περιεχομένου που αναζητά, έτσι ώστε να έχει πιο συναφή αποτελέσματα.

Το καλό επίσης είναι ότι θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει όλο αυτό το υλικό της NASA για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά και για εργασίες και παρουσιάσεις κάθε είδους.

28.000 φωτογραφίες της NASA σε ένα βίντεο!!!

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Ντουζιέρες για να κάνεις ντουζ όλη μέρα
Ντουζιέρες για να κάνεις ντουζ όλη μέρα
Αρέσει σε %d bloggers: