Γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια

Γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια

Γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια: Το είδος της γραμματοσειράς των ηλεκτρονικών συσκευών στα αυτοκίνητα επηρεάζει την οδική ασφάλεια

Ερευνητές του ΜΙΤ διαπίστωσαν ότι το είδος της γραμματοσειράς που υπάρχει στις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα σχετίζεται με την οδική ασφάλεια.

Πως όμως σχετίζονται γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια;

Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι αν η γραμματοσειρά σε μια ηλεκτρονική συσκευή όπως το GPS δεν είναι ευανάγνωστη, η προσοχή του οδηγού αποσπάται για χρονικό διάστημα ικανό να προκαλέσει ή να μην κατορθώσει να αποφύγει ένα τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, οι γυναίκες μπορούν να ξεχωρίζουν καλύτερα από τους άνδρες τα σύμβολα των γραμματοσειρών και έτσι αποσπάται λιγότερο η προσοχή τους από τον δρόμο.

Σκληρή διαφήμιση για την οδική ασφάλεια των παιδιών

Σκληρή διαφήμιση για την οδική ασφάλεια των παιδιών: Δείτε το βίντεο για την οδική ασφάλεια των παιδιών, θα σας κόψει την ανάσα!!!

Υποχρεωτικές οι τεχνολογίες οδικής ασφάλειας

Υποχρεωτικές οι τεχνολογίες οδικής ασφάλειας: Υποχρεωτική στα νέα οχήματα η χρήση νέων τεχνολογιών οδικής ασφάλειας που σώζουν ζωές

Σημαντικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης

Σημαντικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης: Δείτε 12 σημαντικούς και απλούς κανόνες ασφαλούς οδήγησης για να μην την… πάθουμε στο δρόμο!!!

Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης

Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης: Για να φτάσεις εσύ και οι συνεπιβάτες σου στον προορισμό σας, με ασφάλεια δείτε τον… δεκάλογο της ασφαλούς οδήγησης
Advertisements

Related Posts

Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Τι είναι πάλι το κβαντικό Internet
Τι είναι πάλι το κβαντικό Internet;
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Αρέσει σε %d bloggers: