Γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια

Γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια

Γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια: Το είδος της γραμματοσειράς των ηλεκτρονικών συσκευών στα αυτοκίνητα επηρεάζει την οδική ασφάλεια

Ερευνητές του ΜΙΤ διαπίστωσαν ότι το είδος της γραμματοσειράς που υπάρχει στις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα σχετίζεται με την οδική ασφάλεια.

Πως όμως σχετίζονται γραμματοσειρά και οδική ασφάλεια;

Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι αν η γραμματοσειρά σε μια ηλεκτρονική συσκευή όπως το GPS δεν είναι ευανάγνωστη, η προσοχή του οδηγού αποσπάται για χρονικό διάστημα ικανό να προκαλέσει ή να μην κατορθώσει να αποφύγει ένα τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, οι γυναίκες μπορούν να ξεχωρίζουν καλύτερα από τους άνδρες τα σύμβολα των γραμματοσειρών και έτσι αποσπάται λιγότερο η προσοχή τους από τον δρόμο.

Σκληρή διαφήμιση για την οδική ασφάλεια των παιδιών

Σκληρή διαφήμιση για την οδική ασφάλεια των παιδιών: Δείτε το βίντεο για την οδική ασφάλεια των παιδιών, θα σας κόψει την ανάσα!!!

Υποχρεωτικές οι τεχνολογίες οδικής ασφάλειας

Υποχρεωτικές οι τεχνολογίες οδικής ασφάλειας: Υποχρεωτική στα νέα οχήματα η χρήση νέων τεχνολογιών οδικής ασφάλειας που σώζουν ζωές

Σημαντικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης

Σημαντικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης: Δείτε 12 σημαντικούς και απλούς κανόνες ασφαλούς οδήγησης για να μην την… πάθουμε στο δρόμο!!!

Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης

Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης: Για να φτάσεις εσύ και οι συνεπιβάτες σου στον προορισμό σας, με ασφάλεια δείτε τον… δεκάλογο της ασφαλούς οδήγησης

Related Posts

Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026
Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026
Πώς να βγάλετε χρήματα σερφάροντας στο Ίντερνετ
Πώς να βγάλετε χρήματα σερφάροντας στο Ίντερνετ;
Το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Boeing
Το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Boeing
Μια φωτογραφική για το Instagram
Μια φωτογραφική για το Instagram
Αρέσει σε %d bloggers: