Αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη το 2022

Αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη το 2022; Μπα…

Αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη το 2022; Όχι δεν θα χτυπήσει την Γη ο Αστεροειδής JF1 όπως ισχυρίζονται ελληνικά ΜΜΕ…

Συναγερμός στη NASA: Πότε θα χτυπήσει τη Γη αστεροειδής

Η NASA έβγαλε για πρώτη φορά ανακοίνωση ότι το 2022 ένας αστεροειδής θα συγκρουστεί με την Γη και η δύναμη της πρόσκρουσης θα αντιστοιχεί σε 15 ατομικές βόμβες. Ωστόσο, ο “διάβολος” κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες και μια από αυτές στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο…

Μια τεράστια απειλή έρχεται προς τη Γη, σε σημείο που ανάγκασε τη ΝΑSA να δώσει λεπτομέρειες για την πορεία του. “Πανικό” προκάλεσε η ανακοίνωση της NASA σχετικά με την πορεία του αστεροειδούς JF1, καθώς οι πιθανότητες σύγκρουσης του με τη Γη είναι πάρα πολλές και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η NASA δημοσιοποίησε λεπτομέρειες για την πορεία του αστεροειδούς, ο οποίος δεν είναι τόσο μεγάλος όσο άλλοι που έχουν απειλήσει τον πλανήτη μας, αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έρχεται… καρφί προς τον πλανήτη μας.

Ελάχιστες οι πιθανότητες να πέσει ο αστεροειδής στην Γη, μόλις 1 προς 3800!!!

Οι πιθανότητες να πέσει ο JF1 στην Γη είναι λίγες, αφού αναμένεται να εκτρέψει την πορεία του, αλλά παραμένει ο νούμερο ένα κίνδυνος. Η σύγκρουση με βάση τα προγνωστικά μοντέλα θέλει τον JF1 να πέφτει στη Γη στις 6 Μαΐου 2022!

O JF1 έχει το μέγεθος της πυραμίδας της Γκίζας, ωστόσο αν χτυπήσει την Γη η ενέργεια που θα απελευθερωθεί θα είναι 230 κιλοτόνων. Για να καταλάβετε το μέγεθος, απλά να αναφέρουμε πως η έκρηξη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα το 1945 ήταν 15 κιλοτόνων.

Πάντως… μην χαίρεστε ιδιαίτερα μιας και με λίγο σχετικά ψάξιμο διαπιστώνει κάποιος ότι υπάρχουν και άλλοι αστεροειδής που περιμένουν στην σειρά για να… πέσουν πάνω στον πλανήτη μας. Όποιος λοιπόν αρέσκεται σε τέτοιου είδους τρομολαγνικά επιστημονικά νέα αρκεί να ακολουθήσει το σχετικό λινκ. Τέλος, να τονίσουμε ότι η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία διαθέτει ειδικό ιστότοπο για όσους επίσης αρέσκονται να παρακολουθούν την πορεία των αστεροειδών… δείτε το σχετικό λινκ στον σύνδεσμο:  Asteroid Watch

Η NASA ξεσκέπασε την fake αριστεία της Αντωνιάδου

Advertisements

Related Posts

Εναλλακτική και
Εναλλακτική και “πράσινη” λύση τα ενεργειακά τζάκια
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Συνδέεται με τον καρκίνο η πετρελαιοκίνηση
Συνδέεται με τον καρκίνο η πετρελαιοκίνηση;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: