Ρομποτικές ερωτικές σκλάβες από 5.000ευρώ

Ρομποτικές ερωτικές σκλάβες από 5.000ευρώ

Ρομποτικές ερωτικές σκλάβες από 5.000ευρώ: Αναπόφευκτη η μελλοντική χρήση ρομπότ για ερωτική συνουσία, συμβαίνει ήδη στην Ασία

Η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης φέρνει και τα ρομπότ για ερωτική χρήση. Ήδη στην Ασία χρησιμοποιούνται και από οίκους ανοχής…

Αναπόφευκτη η μελλοντική χρήση ρομπότ για ερωτική συνουσία

Είναι αναπόφευκτη η μελλοντική χρήση ρομπότ για ερωτική συνουσίαΩστόσο, στη χρήση τους πρέπει να τεθούν όρια, όπως π.χ. να απαγορευθεί η δημιουργία τέτοιων ρομπότ που θα μοιάζουν με παιδιά.

Το σοβαρό ζήτημα αναδεικνύει μια νέα έκθεση από το Ίδρυμα Υπεύθυνης Ρομποτικής στη Χάγη. Η έκθεση αυτή καλεί την κοινωνία να θέσει σε δημόσιο διάλογο την προοπτική των μελλοντικών ρομπότ για ερωτική χρήση.

Ρομπότ ερωτικές σκλάβες κυκλοφορούν ήδη στην αγορά!!!

Προς το παρόν, λίγες εταιρείες (Android Love Doll, Sex Bot, True Companion, Abyss Creations, Sinthetics, Trottlaκ.α.) παράγουν απλές ανθρωποειδείς ρομποτικές κούκλες προοριζόμενες για ερωτική χρήση.

Επειδή οι κατασκευαστές δεν αποκαλύπτουν τα σχετικά στοιχεία, είναι άγνωστο πόσοι άνθρωποι σήμερα κατέχουν τέτοια μηχανήματα (συνήθως με θηλυκή μορφή). Οι τιμές τους πάντως κυμαίνονται από 5.000 έως 15.000 ευρώ περίπου.

Το σεξουαλικό μέλλον μας με τα ρομπότ

Όμως σε κάθε περίπτωση -όπως αναφέρει η έκθεση με τίτλο «Το σεξουαλικό μέλλον μας με τα ρομπότ»– είναι θέμα χρόνου να υπάρξει «έκρηξη» του αριθμού τόσο των ρομπότ όσο και των χρηστών τους, καθώς ωριμάζει η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο υπεύθυνος της έκθεσης, καθηγητής ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης Νόελ Σάρκι του βρετανικού Πανεπιστημίου του Σέφιλντσύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερς, δήλωσε ότι έφθασε η ώρα η κοινωνία να αφυπνισθεί στη νέα πραγματικότητα, όπου άνθρωποι και ρομπότ θα κάνουν σεξ.

«Όσοι χαράζουν πολιτική και το ευρύ κοινό πρέπει να αποφασίσουν τι θα είναι αποδεκτό και επιτρεπτό. Πρέπει να σκεφτούμε ως κοινωνία τι θέλουμε να κάνουμε με αυτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω τις απαντήσεις, απλώς θέτω τις ερωτήσεις», τόνισε.

Μετά τις ρεαλιστικές κούκλες με δέρμα σιλικόνης έρχονται και τα Ρομπότ ερωτικές σκλάβες

Μετά τις γνωστές ρεαλιστικές κούκλες με δέρμα σιλικόνηςπου διατίθενται σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σεξουαλικών ειδώντο επόμενο βήμα είναι οι κούκλες που κινούνται και μιλάνε.

Το μεθεπόμενο θα είναι οι κούκλες αυτές του σεξ να είναι δεόντως έξυπνες χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη τους. Και ποιος ξέρει τι άλλο έπεται.

Η έκθεση θεωρεί πιθανή τη χρήση τέτοιων ρομπότ σε οίκους ανοχής σε ρόλο πορνών. Αλλά και στα σπίτια σε ρόλο σεξουαλικού συντρόφου για μοναχικούς και ηλικιωμένους. Επίσης χρήση αναμένεται και σε κλινικές σε ρόλο σεξουαλικού «θεραπευτή» βιαστών ή παιδόφιλων, αλλά και άλλων ανθρώπων όπως ατόμων με αναπηρίες ή ψυχοσεξουαλικά προβλήματα.

Η έκθεση θέτει το ερώτημα αν τα σεξουαλικά ρομπότ όντως θα μειώσουν τους βιασμούς γυναικών και τις κακοποιήσεις παιδιών ή αντίθετα αν θα επιτείνουν το πρόβλημα.

Μεγάλη πρόκληση, όπως επισημαίνει, αποτελεί η πιθανότητα δημιουργίας σεξουαλικών ρομπότ με μορφή παιδιού.

Ήδη υπάρχουν τέτοιες ιαπωνικές «κούκλες» και ένα καναδικό δικαστήριο εξετάζει κατά πόσο η κατοχή τους είναι νόμιμη ή όχι.

Στην Ασία υπάρχουν ήδη οίκοι ανοχής που χρησιμοποιούν κούκλες του σεξ αντί για κανονικές πόρνες.

Η έκθεση ζητά την πλήρη απαγόρευση κάθε σεξουαλικού ρομπότ με μορφή παιδιού, καθώς και την απαγόρευση του ρομποτικού «βιασμού».

Αποτελεί ερώτημα πάντως πόσο θα έχει προχωρήσει η τεχνητή νοημοσύνη τα επόμενα χρόνια. Θα μπορεί να δημιουργήσει όντως σεξουαλικά ρομπότ που θα μιμούνται πειστικά την κίνηση και την ομιλία των ανθρώπων ή ακόμη και τα συναισθήματά τους;

Από αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο τα σεξουαλικά ρομπότ θα εξαπλωθούν ευρέως ή η χρήση τους θα παραμείνει σχετικά περιορισμένη.

Τα 2/3 ανδρών και το 1/3 γυναικών λένε ναι στην χρήση των σεξουαλικών ρομπότ

Έρευνα της κοινής γνώμης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας έκθεσης, δείχνει ότι περίπου τα δύο τρίτα των ανδρών και το ένα τρίτο των γυναικών υποστηρίζουν κατ’ αρχήν τη χρήση των σεξουαλικών ρομπότ.

Μερικοί ειδικοί δεν αποκλείουν ότι στο μέλλον οι άνθρωποι και τα ρομπότ θα φθάσουν να ερωτεύονται μεταξύ τους. Άλλοι δεν προβλέπουν τίποτε περισσότερο από μια πιο προχωρημένη πορνογραφική σχέση. Θεωρούν ότι ένα ρομπότ ποτέ δεν θα μπορέσει να δώσει πραγματικά συναισθήματα σε έναν άνθρωπο, αλλά πάντα θα υποκρίνεται.

Απίστευτο… άνοιξαν οίκο ανοχής με κούκλες!!!

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πως να μάθετε ποιοι κλέβουν το WiFi σας
Πως να μάθετε ποιοι κλέβουν το WiFi σας;
Γιατί σέρνεται το σπιτικό WiFi
Γιατί σέρνεται το σπιτικό WiFi;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι χάκερ θα προκαλούν τροχαία ατυχήματα
Οι χάκερ θα προκαλούν τροχαία ατυχήματα
Αρέσει σε %d bloggers: