Ποια Windows είναι τα πιο δημοφιλή;

Αλλάζουν για πρώτη φορά από το 2015 τα δεδομένα στην δημοφιλία των Windows. Ποια έκδοση των “παράθυρων” είναι πιο δημοφιλής;

Μια νέα έρευνα που αφορούσε τη διείσδυση των διαφόρων εκδόσεων των Windows, του κατά τεκμήριο δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος, δείχνει για πρώτη φορά μια σημαντική αλλαγή στο τοπίο των Windows και μια -κατά τα φαινόμενα μη αναστρέψιμη τάση.

Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι πλέον λιγότεροι από τους μισούς υπολογιστές στον κόσμο που «τρέχουν» με Windows έχουν ως λειτουργικό την έκδοση Windows 7, το οποίο, πάντως, παραμένει το πιο δημοφιλές λειτουργικό σε σχέση με τα Windows 8, 8.1 και 10.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των υπολογιστών που «τρέχει» με Windows 7 υπολογίζεται σε 43,12% του συνόλου των υπολογιστών με λειτουργικό Windows, μειωμένο κατά 3,5% σε σχέση με πέρσι και κατά 2,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι πλέον η τάση των χρηστών είναι να περνούν σε μηχανές με Windows 10, παρά το γεγονός ότι η Microsoft έχει δεσμευτεί ότι θα υποστηρίζει τα Windows 7 ως το 2020, ιδίως μετά τις επιθέσεις με ransomware.

Related Posts

Χάκερ υπέκλεψαν προσωπικά δεδομένα από Facebook
Χάκερ υπέκλεψαν προσωπικά δεδομένα από Facebook
Σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά δεν χάνω κιλά, τι φταίει
Σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά δεν χάνω κιλά, τι φταίει;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Νέα καλλιέργεια άγριας ντομάτας
Νέα καλλιέργεια άγριας ντομάτας
Αρέσει σε %d bloggers: