Οι χάκερ άρχισαν να χτυπούν και την NASA

Οι χάκερ άρχισαν να χτυπούν και την NASA

Οι χάκερ άρχισαν να χτυπούν και την NASA: Χάκερ έχουν κλέψει προσωπικά δεδομένα από το προσωπικό της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας

H Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) ενημέρωσε το προσωπικό της μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, ότι χάκερ πιθανώς έχουν υποκλέψει προσωπικά δεδομένα τους.

Η NASA υποπτεύεται ότι παραβιάστηκαν δύο από τους κεντρικούς υπολογιστές της, που περιέχουν λεπτομέρειες για τωρινούς και παλαιότερους υπαλλήλους της. Δεν πιστεύει όμως, σύμφωνα με το BBC, ότι η κυβερνο-επίθεση θέτει σε κίνδυνο κάποια από τις διαστημικές αποστολές της.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η NASA δέχτηκε επίθεση από χάκερ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοια κυβερνοεπίθεση εναντίον της NASA. Το 2011, χάκερ είχαν πάρει τον έλεγχο υπολογιστών στο Εργαστήριο Αεριώθησης (JPL) της NASA και το 2013 είχε γίνει μια άλλη επίθεση από μια ομάδα Ιταλών χάκερ.

Το τελευταίο περιστατικό άρχισε να ερευνάται από τις 23 Οκτωβρίου και αποκαλύπτεται τώρα. Η διοίκηση της NASA έκανε γνωστό ότι συνεχίζει τη διερεύνησή του, για να διαπιστώσει το μέγεθος της παραβίασης, κάτι που θα πάρει χρόνο.

Όλη η φωτογραφική βάση δεδομένων της NASA online

28.000 φωτογραφίες της NASA σε ένα βίντεο!!!

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο «πόλεμος» του streaming μόλις ξεκίνησε
Ο «πόλεμος» του streaming μόλις ξεκίνησε
Με το καλημέρα σαρώνει το Disney+
Με το καλημέρα σαρώνει το Disney+
Χαλαρές δουλειές που πληρώνουν καλά
Χαλαρές δουλειές που πληρώνουν καλά
Αρέσει σε %d bloggers: