Ο 9ος Εθνικός Διαγωνισμός World Robot Olympiad είναι σε εξέλιξη!

Σε εξέλιξη ο περιφερειακός Παγκρήτιος διαγωνισμός για την επιλογή των ομάδων που θα συμμετάσχουν στον 9ο Εθνικό διαγωνισμό με στόχο την Ολυμπιάδα Ρομποτικής

“Σας καλωσορίζουμε στο ταξίδι της εκπαιδευτικής ρομποτικής, με κατάληξη τη φετινή World Robot Olympiad στην Costa Rica”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στα πλαίσια του περιφερειακού παγκρήτιου διαγωνισμού ρομποτικής.

O περιφερειακός Παγκρήτιος διαγωνισμός για την επιλογή των ομάδων που θα συμμετάσχουν στον 9ο Εθνικό διαγωνισμό στην Αθήνα, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00, από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου, στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ, στην διεύθυνση Πιτσουλάκη 24.


Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό θα πρέπει να το δηλώσουν στην ιστοσελίδα WRO Hellas http://wrohellas.gr.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Δημοτικό, Γυμνάσιο που καθορίζει και το όριο ηλικίας των παιδιών που επιθυμούν να συμμετάσχουν μαζί με τους προπονητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με του κανόνες του διαγωνισμού μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα WRO Hellas.


Οι εθνικοί νικητές ανακηρύσσονται από τον Τελικό του 9ου Εθνικού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα και τερματικός σταθμός για φέτος είναι η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Κόστα Ρίκα, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017.

Related Posts

Πόσο θα κοστίζει το iPhone 8 στην Ελλάδα
Στα 150km/h αυξάνονται τα όρια ταχύτητας στις εθνικές οδούς
Απλοποίηση της διαγραφής οχημάτων
Ζεστό χρήμα για την μετάβαση στις οπτικές ίνες