Το νέο Gmail με το Google Inbox

Έρχεται το νέο Inbox αλλά και άλλα χρήσιμα εργαλεία του Gmail από την Google

Το Google Inbox επαναπροσδιορίζει το email μέσα από μία νέα υπηρεσία που υπόσχεται ότι θα αλλάξει την καθημερινή μας ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Το Google Inbox προσφέρει τα Bundles, με τα οποία ομαδοποιεί με αυτόματο τρόπο όλες τις παρόμοιες κατηγορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως είναι για παράδειγμα οι επιβεβαιώσεις λήψης ηλεκτρονικών παραγγελιών από διαφορετικά καταστήματα.

Το Highlights είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δείχνει με μία ματιά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπενθυμίσεις, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να λειτουργεί συνδυαστικά με το Bundles.

O χρήστης του Google Inbox μπορεί να ρυθμίσει τις λίστες υποχρεώσεών του με τον δικό του τρόπο, να εστιάσει στα στοιχεία εκείνα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, ενώ μπορεί να διαγράφει τις υποχρεώσεις που έχουν ολοκληρωθεί.

Η υπηρεσία Google Inbox είναι διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή μέσα από προσκλήσεις που λαμβάνει ο κάθε χρήστης και αργότερα μπορεί ο ίδιος να καλέσει και άλλους χρήστες να τη δουν.

Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί το Google Inbox ως το τέλος του Gmail, αλλά περισσότερο ως η μεταλλαγή του σε κάτι περισσότερο εμπλουτισμένο και ακόμα πιο λειτουργικό για τον τελικό χρήστη.

Εάν τώρα θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε το Google Inbox, μπορείτε να ζητήσετε ένα invite στέλνοντας ένα email στο [email protected].

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ποιοι δεν θα λάβουν φέτος το επίδομα θέρμανσης
Ποιοι δεν θα λάβουν φέτος το επίδομα θέρμανσης;
Προσοχή στις χαμηλές τιμές στο πετρέλαιο
Προσοχή στις χαμηλές τιμές στο πετρέλαιο
Επιχειρηματικές ιδέες με έδρα το σπίτι σας
Επιχειρηματικές ιδέες με έδρα το σπίτι σας
14 sites για να μάθετε πράγματα τζάμπα
14 sites για να μάθετε πράγματα τζάμπα
Αρέσει σε %d bloggers: