Η Μicrosoft άλλαξε λογότυπο μετά από 25 χρόνια!!! 

Μετά απο 25 ολόκληρα χρόνια, η Microsoft ανακοίνωσε ότι αλλάζει το παλιό της λογότυπο με το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Το νέο λογότυπο είναι η λέξη «Microsoft» αλλά με γραμματοσειρά Segoe, μια γραμματοσειρά που ανήκει στην Microsoft και την έχει χρησιμοποιήσει στα προϊόντα της εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ υπάρχει και στο νέο Windows 8 user interface.

Ο Jeff Hansen, γενικός διευθυντής για το brand name της Microsoft, μίλησε στο The Siattle Time και δήλωσε ότι το νέο logo, το οποίο ενσωματώνει ένα πολύχρωμο σύμβολο των Windows εκτός από το όνομα «Microsoft» έχει ως στόχο να σηματοδοτήσει την κληρονομιά, αλλά και το μέλλον – με νεότητα και φρεσκάδα».

Τα γράμματα «f» και «t» στο όνομα «Microsoft» εξακολουθούν να συνδέονται στο νέο λογότυπο, ακριβώς όπως ήταν στο παλιό, ενώ το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε επίσημα σε ένα βίντεο που φορτώθηκε στο κανάλι της Microsoft στο YouTube, αναζητήστε το αν σας ενδιαφέρει…

Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε το καπελάκι του αλλιώς. Καλή η νεότητα και η φρεσκάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση καλό είναι και το λειτουργικό τους σύστημα να δουλεύει που και που…

Advertisements

Related Posts

Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Ποιες είναι οι επιπτώσεις της τηλεεργασίας
Ποιες είναι οι επιπτώσεις της τηλεεργασίας;
Αρέσει σε %d bloggers: