Το Netflix σκοτώνει το σεξ

Το Netflix σκοτώνει το σεξ!!!

Το Netflix σκοτώνει το σεξ: Μελέτη αποκαλύπτει ότι το… Netflix and chill σκοτώνει τη σεξουαλική επαφή

Μπορεί το «Netflix and chill» να έχει καθιερωθεί στην αγγλική γλώσσα ως κωδικός για το… sex date δύο ατόμων, κυρίως νεαρής ηλικίας, ωστόσο φαίνεται πως η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως έχει μάλλον αρνητικές συνέπειες στην ερωτική ζωή των χρηστών της.

Η on-demand τηλεοπτική υπηρεσία γίνεται όλο ένα και πιο δημοφιλής και έχει ως αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να προτιμούν τη συντροφιά του iPad τους όταν πέφτουν στο κρεβάτι, αντί να επιδίδονται στην πιο παλιά, εγγυημένη και… ανέξοδη ψυχαγωγία του κόσμου: τη σεξουαλική επαφή.

Μια μελέτη που δημοσιεύει η Daily Mail αποκάλυψε ότι η νέα «ώρα αιχμής» για τη χρήση του Ίντερνετ είναι μεταξύ 10 και 11 το βράδυ, και αφορά ως επί το πλείστων τους χρήστες που παρακολουθούν υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, αλλά και ιστότοπους διαμοιρασμού βίντεο, όπως το YouTube.

Η ώρα αιχμής για όσους παρακολουθούν τηλεόραση καλύπτει το διάστημα από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ, ωστόσο οι λάτρεις του διαδικτύου τείνουν να το… ξενυχτάνε πιο πολύ, παίρνοντας μάλιστα την ψυχαγωγία μαζί τους στο κρεβάτι.

Η νέα έρευνα επιβεβαιώνει τη θεωρία του καθηγητή David Spiegelhalter από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ο οποίος το 2016 είχε προειδοποιήσει ότι η μείωση του ενδιαφέροντος των ζευγαριών για σεξ συνδέεται άμεσα με την παρακολούθηση online προγραμμάτων. Όπως είχε επισημάνει, η διαφορά στην ερωτική δραστηριότητα των ζευγαριών είναι τεράστια συγκριτικά με παλιότερα χρόνια, «που η τηλεόραση βρισκόταν στο σαλόνι και έκλεινε στις 9 και μισή το βράδυ».

Τα νούμερα δυστυχώς αποδεικνύουν ότι η επίδραση του διαδικτύου δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη ούτε τη λίμπιντο των νέων. Μπορεί να ονομάζονται «γενιά του Tinder» αλλά στην πραγματικότητα ένας στους 26 νέους είναι… παρθένος, σύμφωνα με έρευνα στην οποία συμμετείχαν 16.000 άτομα που γεννήθηκαν το 1990-1991. Σε παλιότερες γενιές το αντίστοιχο ποσοστό ήταν περίπου 1 στους 20 νέους, επισημαίνει η Daily Mail.

Μυστικοί κωδικοί για να «ξεκλειδώσετε» όλες τις ταινίες του Netflix

Advertisements

Related Posts

Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Που σπουδάζουν οι καλοί μηχανικοί Η/Υ
Που σπουδάζουν οι καλοί μηχανικοί Η/Υ;
Στο μολύβι η συνταγή της μάθησης
Στο μολύβι η συνταγή της μάθησης
Αρέσει σε %d bloggers: