Τα μπλόκα στην Huawei μπλοκάρουν το 5G

Τα μπλόκα στην Huawei μπλοκάρουν το 5G

Τα μπλόκα στην Huawei μπλοκάρουν το 5G: Οι περιορισμοί στη Huawei θα καθυστερήσουν την έναρξη των δικτύων 5G σύμφωνα με την UBS

Οι περιορισμοί που επέβαλαν οι ΗΠΑ στις πωλήσεις και μεταφορά αμερικανικών τεχνολογιών στον κινεζικό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό Huawei θα καθυστερήσουν την έναρξη των δικτύων 5G και θα περιορίσουν τα κέρδη των τεχνολογικού τομέα σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με έκθεση της ελβετικής επενδυτικής τράπεζας UBS.

«Οι περιορισμοί στη Huawei για μεγάλο διάστημα θα μπορούσαν να επιβραδύνουν την υλοποίηση των δικτύων 5G σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει η έκθεση της UBS που δημοσιοποιήθηκε χθες.

«Οι εξελίξεις αυτές αυξάνουν την πιθανότητα να κρατήσουν στάση αναμονής οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι σχετικά με τη διαμάχη, πριν προχωρήσουν σε αγορές για τα δίκτυα 5G της επόμενης γενιάς», προσθέτει.

Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google
Τα μπλόκα στην Huawei μπλοκάρουν το 5G και θα μπορούσαν να επιβραδύνουν την υλοποίηση των δικτύων αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο

Με την υπόθεση ότι οι σημερινοί περιορισμοί θα διατηρηθούν, η UBS εκτίμησε ότι τα κέρδη του κλάδου θα μειωθούν γενικά κατά μικρά μονοψήφια ποσοστά για τους Αμερικανούς τεχνολογικούς «παίκτες», ενώ για τον ασιατικό τεχνολογικό τομέα θα υπάρξουν μεγαλύτερες απώλειες, της τάξης μεσαίων μονοψήφιων ποσοστών. Η τράπεζα προβλέπει, ωστόσο, ότι η επίπτωση θα είναι ουδέτερη για τον ευρωπαϊκό τεχνολογικό τομέα.

«Οι αμερικανικές εταιρείες πρέπει τώρα να παίρνουν άδειες για τη μεταφορά τεχνολογίας στη Huawei, κάτι που τις περιορίζει ουσιαστικά από την πώληση νέων εξαρτημάτων, μικροκυκλωμάτων ή λογισμικού στην κινεζική εταιρεία και τις 70 θυγατρικές της χωρίς προηγούμενη έγκριση της κυβέρνησης των ΗΠΑ», ανέφερε η UBS στους πελάτες της.

Η Google μπλοκάρει την Huawei

photo: pixabay.com

Related Posts

Η απόλυση αρρωσταίνει και όσους δεν απολύονται
Η απόλυση αρρωσταίνει και όσους δεν απολύονται
Τοξική πηγή στρες οι συνεχείς ενημερώσεις των email
Τοξική πηγή στρες οι συνεχείς ενημερώσεις των email
Βλαβερά τα κόκκινα φανάρια για τους οδηγούς
Βλαβερά τα κόκκινα φανάρια για τους οδηγούς
Τα καυσαέρια επιταχύνουν το έμφραγμα
Τα καυσαέρια επιταχύνουν το έμφραγμα!!!
Αρέσει σε %d bloggers: