Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα

Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα

Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα: Παριστάνουν τους τεχνικούς υπολογιστών παίρνουν τηλέφωνο και σου χακάρουν τον υπολογιστή

Άγνωστοι προσποιούνται τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκτώντας τον έλεγχο στους υπολογιστές των χρηστών, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα. Έτσι δρουν οι επιτήδειοι, με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δέχεται βροχή καταγγελιών, από εξαπατημένους πολίτες.

Εκατοντάδες χρήστες του Ίντερνετ θύματα επικίνδυνων χάκερ

Εκατοντάδες είναι οι χρήστες του διαδικτύου που έπεσαν θύματα χάκερ, οι οποίοι εμφανίζονται ως τεχνικοί υπολογιστών μεγάλων εταιριών και καταφέρνουν να αποκτούν πρόσβαση ακόμη και σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Πώς να προστατευτείτε από τις απάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων

Για τη νέα απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις μιλά στην Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλης Παπακώστας, και δίνει οδηγίες στους πολίτες για το πώς να προστατευτούν από τέτοιου είδους κυβερνοεγκλήματα.

Οι χάκερ άρχισαν να χτυπούν και την NASA

Κλέβουν κωδικούς από τον ήχο της πληκτρολόγησης

Ενοικιάζουν hacker για κυβερνοεπιθέσεις

Ενοικιάζουν hacker για κυβερνοεπιθέσεις: Ενοικιαζόμενοι hacker, μισθώνονται υπηρεσίες από επιθέσεις σε sites μέχρι παραβίαση gmail ή facebook!!!

Πως να καταλάβετε αν το παιδί σας είναι hacker

Πως να καταλάβετε αν το παιδί σας είναι hacker: Ασχολείται το παιδί σας με το… hacking; Το YouthFed δίνει χρήσιμα tips για να καταλάβουμε αν το παιδί μας είναι hacker!!!
Advertisements

Related Posts

Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μνημόνιο
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μνημόνιο
Στα άδυτα του Ινστιτούτου Παστέρ
Στα άδυτα του Ινστιτούτου Παστέρ
Αρέσει σε %d bloggers: