Αναβάθμιση σε 50Mbps με €5,50!!!

Αναβάθμιση σε 50Mbps με €5,50 επιπλέον για πελάτες COSMOTE!!!

Ακόμη περισσότερα νοικοκυριά μπορούν να «τρέχουν» με ταχύτητες Internet έως 50Μbps, καθώς τώρα οι πελάτες COSMOTE Home Double Play 24Mbps έχουν τη δυνατότητα, μόνο με 5,50 ευρώ επιπλέον τον μήνα, να αναβαθμίσουν τη σύνδεσή τους σε COSMOTE VDSL[1].

Εναλλακτικά, οι πελάτες COSMOTE[2] με το ίδιο ποσό μπορούν να αναβαθμίσουν την ταχύτητά τους σε COSMOTE Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης, με την ταχύτητα του δικτύου κινητής 4G, μέσω της τεχνολογίας Hybrid Access.

Ο Όμιλος ΟΤΕ παρέχει πρόσβαση σε ταχύτητες VDSL έως 50Mbps στο 46% του πληθυσμού της χώρας, με την κάλυψη του δικτύου VDSL COSMOTE να αυξάνεται συνεχώς. Πλέον, πάνω από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν πρόσβαση σε πολύ γρήγορο Internet, ενώ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η τοποθέτηση οπτικών ινών σε όλη τη χώρα. Η COSMOTE επεκτείνει και το 4G δίκτυο της, το οποίο καλύπτει ήδη το 93% του πληθυσμού της χώρας.


Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13888 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα cosmote.gr/speedoffer.

[1] Αφορά πελάτες COSMOTE Home DP24L με πάγιο από €30, όπου διατίθεται VDSL.

[2] Αφορά πελάτες COSMOTE Home DP 24 εφόσον υπάρχει κάλυψη COSMOTE 4G.

Advertisements

Related Posts

Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Twitter θυμίζει το νέο design του Facebook
Twitter θυμίζει το νέο design του Facebook
14 sites για να μάθετε πράγματα τζάμπα
14 sites για να μάθετε πράγματα τζάμπα
Τι κοινό έχουν 9 δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας
Τι κοινό έχουν 9 δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας;
Αρέσει σε %d bloggers: