9 πολύ χρήσιμες εφαρμογές του Google Chrome

9 πολύ χρήσιμες εφαρμογές του Google Chrome: 9 άγνωστες εφαρμογές του Google Chrome που κάνουν τη ζωή μας πιο απλή και γρήγορη…

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να χρησιμοποιούμε τον Google Chrome για το σερφάρισμα μας στο διαδίκτυο, ωστόσο, λίγοι μάλλον είναι εκείνοι που γνωρίζουν μερικές από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές του δημοφιλούς web browser.

Στην συνέχεια παρουσιάζουμε 9 από τις πιο χρήσιμες κατά την γνώμη μας εφαρμογές του Chrome, δείτε τις και δοκιμάστε τις… αν βέβαια πιστεύετε ότι θα σας διευκολύνουν και αν φυσικά τις χρειάζεστε πραγματικά…

9 πολύ χρήσιμες εφαρμογές του Google Chrome

AdBlock  

Το AdBlock ίσως είναι η πιο δημοφιλής επέκταση του Google Chrome που υπάρχει. Και αυτό γιατί αφαιρεί τα ενοχλητικά Banner των διαφημίσεων. Το AdBlock δουλεύει και στο Safari, τον Opera και τον Firefox.

Chrome Remote Desktop

Η επέκταση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή που εργάζεστε και σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο, να έχουν δηλαδή πρόσβαση άλλοι, στο δικό σας υπολογιστή.

Delicious Bookmark Extension

Το Delicious Bookmark Extension κάνει πιο εύκολο το να μοιραστεί κάποιος έναν σύνδεσμο με κάποιον άλλο. Με την εφαρμογή αυτή, δεν χρειάζεται να αντιγράψετε και να επικολλήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση στο e-mail που θέλετε να στείλετε.

Chrome για κινητά

Ο Chrome για τα κινητά τηλέφωνα είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα μαζί σας τα αρχεία σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.

Google Mail Checker

Το Google Mail Checker είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όποιον πρέπει να τσεκάρει συνεχώς το mail του, αφού επιτρέπει ανά πάσα στιγμή και χωρίς να πρέπει να ανοίξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, να δείτε πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα έχετε. Αρκεί βέβαια να είστε συνδεδεμένοι.

MightyText

Το MightyText κάνει ότι κάνει και το iMessage για τους χρήστες των Mac υπολογιστών: Επιτρέπει την αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Website Blocker

Το Website Blocker σας επιτρέπει να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστοτόπους για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Pocket

Το Pocket είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή… αποθήκευσης. Σε όλους έχει τύχει να συναντήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αλλά επειδή εκείνη την ώρα «καίγονται», δεν μπορούν να το διαβάσουν και μετά καταλήγουν να το χάνουν. Πατώντας απλά το Pocket κάποιος θα φροντίσει για εσάς να αποθηκευτεί η ιστοσελίδα και να σας θυμίσει κάποια στιγμή να της ρίξετε και πάλι μια ματιά. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσετε αυτό που έχετε σώσει μέσα από την εφαρμογή χωρίς να ανοίξετε ξανά το site με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρόνο αλλά και ευκολία, μιας και γλιτώνετε και από τα ενοχλητικά banners αλλά και τα υπόλοιπα περιττά…

FVD Downloader

Το FVD Downloader σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε βίντεο που βλέπετε online, εύκολα και γρήγορα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν λειτουργεί με το YouTube.

Οι κωδικοί Wi-Fi σε όλα τα αεροδρόμια

Related Posts

Ο Bill Gates την ουρά για ένα burger
Ο Bill Gates την ουρά για ένα burger
25 ταράτσες που θα θέλαμε σπίτι μας
25 ταράτσες που θα θέλαμε σπίτι μας
Κυνηγούν όσους μοιράζονται κωδικούς Netflix
Κυνηγούν όσους μοιράζονται κωδικούς Netflix
Για πρώτη φορά στη CES και ελληνικές startups
Για πρώτη φορά στη CES και ελληνικές startups
Αρέσει σε %d bloggers: