Εντός δευτέρου τριμήνου του 2013 θα κυκλοφορήσει το πολύ-αναμενόμενο Grand Theft Auto 5… 

Το πολύ-αναμενόμενο Grand Theft Auto 5 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2 τρίμηνο του 2013.

Πιο συγκεκριμένα, η Rockstar, ανακοίνωσε οτι ο πολυαναμενόμενος τίτλος της, Grand Theft Auto 5, αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013 για το Xbox 360 και το PlayStation 3 ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε και αν θα κυκλοφορήσει για PC.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε για τους “πωρωμένους” του είδους ότι οι προπαραγγελίες τού παιχνιδιού, ξεκινάνε από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, την ίδια στιγμή που επίσης μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πρωταγωνιστές και την πλοκή του παιχνιδιού.

Συνοπτικά να αναφέρουμε ότι το σενάριο του νέου Grand Theft Auto θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη Νότια Καλιφόρνια χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Grand Theft Auto V Trailer” lightbox=”true” title=”Grand Theft Auto V Trailer” url=”http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs&feature=player_embedded”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Τέλος να υπενθυμίσουμε οτι πριν λίγες μέρες, η RockStar κυκλοφόρησε το Grand Theft Auto: Vice City για συσκευές Android και iOS, με αφορμή τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του τίτλου.

Advertisements

Related Posts

Βιογραφικό χωρίς γλώσσες προγραμματισμού
Βιογραφικό χωρίς γλώσσες προγραμματισμού;
14 sites για να μάθετε πράγματα τζάμπα
14 sites για να μάθετε πράγματα τζάμπα
Apps κλέβουν τα δεδομένα μας μέσω Facebook - Twitter
Apps κλέβουν τα δεδομένα μας μέσω Facebook – Twitter
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Αρέσει σε %d bloggers: