Και η Cosmote στο παιχνίδι του streaming: Έρχεται τον Δεκέμβριο η πρώτη streaming πλατφόρμα της Cosmote TV, τι θα προσφέρει
Δείτε τα πρωτοσέλιδα όλων των ελληνικών εφημερίδων, των τοπικών εφημερίδων της Κρήτης αλλά και την πρόγνωση του καιρού καθημερινά!!!
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb's: Πρόστιμα από 5 έως 100 χιλιάδες ευρώ για βραχυχρόνιες μισθώσεις που δεν δηλώνονται στην
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb's: Δικαστική απόφαση στο Ναύπλιο δημιουργεί πρόβλημα για την Airbnb στην Ελλάδα
Δες ποιες ασφαλιστικές εταιρίες λειτουργούν στην Ελλάδα στην ασφάλιση αυτοκινήτων και αποφάσισε που να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο σου
Τι θα γίνει με τις εκπομπές CO2 των οχημάτων στην ΕΕ; Ποιοι οι νέοι κανόνες στην Ε.Ε. για τις εκπομπές
Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό: Κάμερες ανιχνεύουν πλέον τους οδηγούς που κάνουν χρήση κινητού κατά την οδήγηση!!!
Η αφηρημάδα στην οδήγηση από κινητά και sms: Μήπως την ώρα που οδηγείτε στέλνετε μηνύματα ή μιλάτε στο κινητό σας;
Ο Χάμιλτον κατέκτησε τον τίτλο στη F1: Αυλαία στην Formula 1 με πρωτιά για τον Χάμιλτον των ρεκόρ
Ford vs Ferrari με τους Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ: Ο Κάρολ Σέλμπι και ο Κέν Μάιλς έγραψαν ιστορία όταν
Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Michael Schumacher: Ντοκιμαντέρ ρίχνει φως σε κάθε πτυχή της ζωής του Michael Schumacher
Σφοδρή σύγκρουση σε πίστα αγώνων ταχύτητας: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα στις ΗΠΑ με τον Τακούμα Σάτο
Πότε μπαίνει το επίδομα θέρμανσης; Μέχρι τις 20/12 οι αιτήσεις από τους δικαιούχους του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Πότε πληρώνονται;
Η μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας: Η μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας είναι η ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας των
Φωτισμός LED hi-tech design: Δείτε μερικά tips για την σωστή επιλογή φωτιστικών LED και εξοικονομήστε 75% στην κατανάλωση ρεύματος
Φωτισμός LED στο σπίτι: Συμφέρει ή όχι ένα ελληνικό σπίτι να βάλει φωτισμό LED; Πόσα λεφτά γλιτώνει τον χρόνο;
Παρακολουθείστε βίντεο από επιλεγμένα κανάλια στο youtube
Αρχική » Technology » Gadgets » Χακαρισμένο smartphone, πως να το καταλάβεις;
Χακαρισμένο smartphone: Δείτε τα 9 σημάδια που φανερώνουν πως σας έχουν χακάρει το smartphone…
Κάποιο malware το οποίο τρέχει στο background μπορεί να έχει αισθητή επίδραση στην λειτουργία της συσκευής σου.
Επιπλέον, τέτοιου είδους προγράμματα χρησιμοποιούν τη σύνδεση σου για να αποστείλουν δεδομένα, οπότε μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα με την οποία σερφάρεις στο internet. Φυσικά, τα προαναφερθέντα μπορεί να προκαλούνται και από άλλες αιτίες, αλλά καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι.
Αν φίλοι σου δεχτούν μηνύματα τα οποία εσύ δεν έχει στείλει, κάτι δεν πάει καλά. Το ίδιο ισχύει και με τα email. Παρομοίως, το να λαμβάνεις μηνύματα τα οποία δεν προορίζονται για σένα είναι ένα σημάδι αρνητικό.
Παρόλο που ο κατασκευαστής της συσκευής σου έχει το δικαίωμα να εγκαταστήσει κάποια νέα εφαρμογή, κατά την διάρκεια ενός update του λογισμικού σου, αν κάποια εμφανιστεί σε άσχετο χρόνο τότε θα πρέπει να υποπτευθείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις τη νέα εφαρμογή, μέχρι να κάνεις ένα Google Search και να βεβαιωθείς για το τι πρόκειται.
Σίγουρα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πέφτει με τον καιρό, αλλά αν παρατηρήσουμε μια απότομη αλλαγή, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο λογισμικό τρέχει στο background, καταναλώνοντας πιο γρήγορα την μπαταρία.
Όπως και πριν, όταν κάποιο κακόβουλο λογισμικό τρέχει συνεχώς στο background, προκαλεί την θέρμανση του επεξεργαστή, σε επίπεδα που πλέον γίνεται αντιληπτό ότι κάτι συμβαίνει.
Πολλά malware προγράμματα «διαμεσολαβούν» ανάμεσα στον browser της συσκευής σας και το διαδίκτυο, «διαβάζοντας» έτσι όλα τα δεδομένα που στέλνετε και λαμβάνετε. Αυτή η λειτουργία μπορεί να επηρεάσει το πως φαίνονται μερικά websites.
Αν αυτό συμβεί, μπορεί το malware να προσπαθεί να υποκλέψει δεδομένα από αυτές, επηρεάζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία τους.
Οι επιτήδειοι hacker μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποια αδυναμία της συσκευής σου και να κάνουν κλήσεις σε γραμμές του εξωτερικού που χρεώνουν υπέρογκα ποσά. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα.
Όπως και στα PC μας, έτσι και στις φορητές συσκευές μας, τα προγράμματα malware χρησιμοποιούν «pop-up» παράθυρα για να ζητήσουν από τον χρήστη να προβεί σε κάποιες ενέργειες.
Τότε κατά πάσα πιθανότητα οι ρυθμίσεις email της συσκευής σου έχουν αλλάξει, με τα email σου να προωθούνται από μη εγκεκριμένους servers, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που στέλνεις.
Αν έχετε βάσιμες υποψίες η συσκευή σας είναι θύμα κακόβουλου λογισμικού, τότε από τις πρώτες κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε, είναι να εγκαταστήσετε κάποια anti-malware εφαρμογή. Αν και αυτό δεν λύσει το πρόβλημα, θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό. Τέλος, εφόσον κάνουμε backup με ασφάλεια τα δεδομένα μας, ένα factory reset με ταυτόχρονο σβήσιμο των δεδομένων μέσα στη συσκευή θα βοηθήσει αρκετά.
Φόρτιση smartphone σε δημόσιους χώρους;
info: techit.gr