Το πρώτο πραγματικά miniman smartphone

Το πρώτο πραγματικά miniman smartphone

Το πρώτο πραγματικά miniman smartphone: Η Meizu λανσάρει το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης!!!

Ο ανώτατος αντιπρόεδρος της Meizu, Li Nan, αποκάλυψε σε ζωντανή μετάδοση από την Κίνα το Meizu Zero, το πρώτο smartphone χωρίς καμία υποδοχή. Το πρώτο παγκόσμιο μη-πορώδες smartphone διαθέτει ενιαίο κεραμικό σώμα χωρίς φυσικά κουμπιά ή θύρες.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Super mCharge, η οποία κάνει δυνατή την φόρτιση του κινητού στα 18W ασύρματα.

Για την ώρα δεν έχουμε πληροφορίες για το μέγεθος της μπαταρίας, ωστόσο ο Li Nan είπε ότι η εταιρεία δούλευε στην συγκεκριμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης εδώ και 2 χρόνια, και πως το Super mCharge φορτίζει το ίδιο γρήγορα μία μπαταρία με την αντίστοιχη ενσύρματη τεχνολογία των 18W.

Το Meizu Zero διαθέτει μία νέα τεχνολογία ήχου μέσω της οθόνης που ονομάζεται mSound 2.0 και επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου μέσω της οθόνης της συσκευής. Έτσι η συσκευή δεν χρειάζεται κάποιο ηχείο, και σύμφωνα με τον Li Nan ένα από τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας mSound 2.0 είναι ότι οι χρήστες μπορούν να μιλάνε στο τηλέφωνο ακόμη και αν κρατάνε το κινητό τους ανάποδα.

Το Meizu Zero έχει μια καμπύλη OLED οθόνη στις 5,99 ίντσες, με ενσωματωμένο οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή και πολύ ελαφριά.

Αντί για φυσική κάρτα SIM το Meizu Zero έχει eSIM, και αντί για κουμπιά έντασης και ενεργοποίησης έχει πάνελ αφής, που όταν τα πιέζονται προσομοιώνουν την αίσθηση των φυσικών κουμπιών χάρη στην απτική ανάδραση, ακριβώς όπως τα home button των Samsung Galaxy S8/S9.

Το Meizu Zero έχει λάβει πιστοποίηση IP68 και μπορεί να μείνει βυθισμένη στο νερό για 2 ώρες και 30 λεπτά. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με bluetooth 5.0 και οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν σε αυτή ασύρματα ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας.

Στο εσωτερικό του Meizu Zero θα βρούμε τον Snapdragon 845. Σε επίπεδο καμερών, το Meizu Zero στο πίσω μέρος έχει μία Sony IMX380 12MP και μία Sony IMX350 20MP και η selfie κάμερα του είναι στα 20MP.

Η Meizu δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Meizu Zero, ωστόσο έκανε γνωστό ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Η Meizu επίσημα στην Ελλάδα

info-photos: gizmochina.com

Related Posts

Πως θα είναι οι πρώτες κατοικίες στον Άρη
Πως θα είναι οι πρώτες κατοικίες στον Άρη;
Ο Κρόνος χάνει τους δακτυλίους του
Ο Κρόνος χάνει τους δακτυλίους του
Πόση ώρα αντέχουμε σε κάθε πλανήτη
Πόση ώρα αντέχουμε σε κάθε πλανήτη;
Πως θα σταματήσουμε το λιώσιμο των πάγων
Πως θα σταματήσουμε το λιώσιμο των πάγων;
Αρέσει σε %d bloggers: