Το Facebook απαγορεύει τα iPhone

Το Facebook απαγορεύει τα iPhone

Το Facebook απαγορεύει τα iPhone: Το Facebook λέει στα στελέχη του να κόψουν τα iPhone εξαιτίας κόντρας με Apple

Το Facebook «ενθαρρύνει» τα στελέχη του να μη χρησιμοποιούν iPhone!!!

Ο Zάκερμπεργκ έδωσε εντολή στα στελέχη του να μην χρησιμοποιούν iPhone, επειδή ο CEO της Apple Κουκ ζήτησε τη θέσπιση «καλά επεξεργασμένων» κανόνων που θα αποτρέπουν τη συλλογή και εκμετάλλευση πληροφοριών.

Το Facebook παραδέχθηκε ότι «ενθαρρύνει» τους εργαζομένους του να χρησιμοποιούν κινητά με το λειτουργικό σύστημα Android, αντί των iPhone της Apple, αλλά αρνήθηκε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Apple «εξόργισε» τον ιδρυτή του Facebook.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, o Μαρκ Zάκερμπεργκ έδωσε εντολή στα στελέχη του να μην χρησιμοποιούν κινητά iPhone, επειδή ο CEO της Apple Τιμ Κουκ ζήτησε τη θέσπιση «καλά επεξεργασμένων» κανόνων που θα αποτρέπουν τη συλλογή και εκμετάλλευση πληροφοριών των χρηστών χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα των NYT στο ιστολόγιό του, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναγνώρισε ότι στο παρελθόν «υπήρξαν διαφωνίες» μεταξύ του κ. Zάκερμπεργκ και του κ. Κουκ, αν και δεν διασαφήνισε ότι αυτό συνέβαλε στην «υπέρ των Android» κινητών πολιτική της εταιρείας.

«Ο Τιμ Κουκ έχει επικρίνει σταθερά το επιχειρηματικό μας μοντέλο, και ο Mαρκ ήταν εξίσου σαφής ότι διαφωνεί», αναφέρεται στο blog. «Έτσι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βάλουμε κάποιον άλλο να το κάνει αυτό για εμάς» σημειώνεται.

«Το λειτουργικό σύστημα της Apple δεν είναι το πιο δημοφιλές στον κόσμο» σχολιάζεται χαρακτηριστικά στο ιστολόγιο. “Και έχουμε εδώ και πολύ καιρό ενθαρρύνει τους υπαλλήλους και τα στελέχη μας να χρησιμοποιούν το Android επειδή είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο” τονίζει η ομάδα του Facebook.

Ο Σόρος φταίει και για το Facebook!!!

Το Facebook καταρρέει, ζητούν απομάκρυνση Zuckerberg

 

Related Posts

6 ελληνικά νησιά στους μυστικούς παραδείσους
6 ελληνικά νησιά στους μυστικούς παραδείσους
Καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν πιο ευτυχισμένους
Καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν ευτυχισμένους
Βασικά γνωρίσματα των ευτυχισμένων ανθρώπων
Βασικά γνωρίσματα των ευτυχισμένων ανθρώπων
Τι κάνουν - αποφεύγουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι
Τι κάνουν – αποφεύγουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι;
Αρέσει σε %d bloggers: