Πως να μετατρέψεις το Android κινητό σε… laptop;

Superbook και… μετέτρεψε οποιοδήποτε Android κινητό σε… laptop!!!

To Superbook εμφανίστηκε στο Kickstarter και κέντρισε το ενδιαφέρον ως ένα αξεσουάρ που μετατρέπει σε laptop ένα Android smartphone.

H καμπάνια άντλησης κεφαλαίων του Superbook στέφθηκε με επιτυχία, γεγονός που σημαίνει ότι θα βρει το δρόμο του για την μαζική παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Superbook άντλησε 2,9 εκατομμύρια δολάρια από το Kickstarter, κάτι που μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στους δημιουργούς του.

superbook-99dolard

Ο αρχικός στόχος ήταν η άντληση 50.000 δολαρίων, αλλά τα κέρδη ήταν πολύ περισσότερα.

Η υπέρβαση του στόχου σημαίνει ότι το Superbook θα αποκτήσει αρκετά επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως είναι η μεγαλύτερη αυτονομία ή οι περισσότερες θύρες USB.

superbook-plug-and-play

To Superbook είναι ένα κέλυφος που μοιάζει με laptop, με τη δική του οθόνη, μπαταρία και πληκτρολόγιο, ενώ συνδέεται μέσω USB με όλα τα Android smartphones και τα μετατρέπει σε ολοκληρωμένους σταθμούς εργασίας.

superbook-new-smartphone-new-laptop

Συνοδευτικό του Superbook είναι το Andromium OS app, το οποίο επιτρέπει την σύνδεση ενός Android smartphone σε ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι.

Τα downloads αυτής της εφαρμογής στο Google Play Store το κατατάσσουν στην κατηγορία 100.000 με 500.000, σύμφωνα με το Phone Arena.

Related Posts

Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα;
Το πολύ internet μας ανεβάζει την πίεση
Το πολύ internet μας ανεβάζει την πίεση
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Μεγάλες αλλαγές στις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Μεγάλες αλλαγές στις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Αρέσει σε %d bloggers: