Πως να κάνεις το smartphone σου 3D εκτυπωτή

Πως να κάνεις το smartphone σου 3D εκτυπωτή;

Πως να κάνεις το smartphone σου 3D εκτυπωτή; Με το OLO 3D Inc μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone σας σε 3D printer

Η OLO 3D Inc λανσάρει σύστημα που μετατραπεί οποιοδήποτε iOS, Android ή Windows smartphone σε 3D printer…

Το σύστημα της OLO 3D Inc. βασίζεται στη στερεολιθογραφία και το φως από ένα smartphone που έχει οθόνη μέχρι και σε διαγώνιο 5.8 ιντσών.

Ένας μικρός κύβος δέχεται στη βάση του το Android, iOS ή Windows smartphone, ενώ η ειδική εφαρμογή της OLO αναλαμβάνει να στείλει τις εικόνες που προορίζονται για τρισδιάστατη εκτύπωση.

Το υλικό της εκτύπωσης είναι μία ειδική ρητίνη, ενώ οι χρήστες του συστήματος μπορούν να στείλουν εικόνες προς εκτύπωση σε άλλους χρήστες του OLO app, ή να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες με τη χρήση ενός ειδικού λογισμικού, όπως είναι το Autodesk 123D Catch ή άλλα.

Ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το σύστημα της OLO μπορεί να εκτυπώνει διαφορετικά αντικείμενα ταυτόχρονα.

Αυτή τη στιγμή ο 3D printer της OLO είναι διαθέσιμος μέσω καμπάνιας crowdfunding στο Kickstarter σε προνομιακή τιμή 99 δολαρίων ΗΠΑ, ενώ όταν κυκλοφορήσει στο εμπόριο θα κοστίζει περίπου 450 δολάρια στην αμερικανική αγορά.

Σ’ αυτό το σημείο να πούμε ότι η καμπάνια για τον 3D Printer στο Kickstarter κατάφερε να φέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία της OLO 3D Incνέο που μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για όσους ανυπομονούν να κάνουν τις πρώτες 3D εκτυπώσεις από το… κινητό τους.

Ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα από 3D εκτυπωτή

Related Posts

Ευρωπαϊκά domain στα ελληνικά
Ευρωπαϊκά domain στα ελληνικά
Πώς να επιλέξουμε τον κατάλληλο αφυγραντήρα
Πώς να επιλέξουμε τον κατάλληλο αφυγραντήρα;
Πόσο σημαντικός είναι τελικά ο αφυγραντήρας
Πόσο σημαντικός είναι τελικά ο αφυγραντήρας;
Τα smartphone προκαλούν εθισμό στα παιδιά
Τα smartphone προκαλούν εθισμό στα παιδιά
Αρέσει σε %d bloggers: