Κρίση;;; Εδώ ξεπούλησε και το πανάκριβο iPhone X!!!

Για ποια κρίση μιλάμε; Πάνω από 10.000 είναι οι παραγγελίες για το πανάκριβο iPhone X στην Ελλάδα με τιμές πάνω των 1200 ευρώ!!!

Το πανάκριβο μοντέλο της Apple έφτασε στην Ελλάδα την προηγούμενη Παρασκευή και μέσα σε λίγες ώρες έγινε πρακτικά άφαντο!!!

Μάλιστα, μέχρι και την Πέμπτη, μια ημέρα πριν το εμπορικό του λανσάρισμα στα καταστήματα, υπήρχαν ήδη πάνω από 7500 προ παραγγελίες στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Κωτσόβολος, Πλαίσιο κ.λπ.)!!! Στις παραγγελίες αυτές να σημειωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνονται και οι παραγγελίες που είχαν γίνει στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας…

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολική ζήτηση περισσότερων των 12.000 συσκευών iPhone X στη χώρα μας.

Τι σημαίνουν οι πρώτες αυτές πληροφορίες;

Ότι πρακτικά θα φύγουν από την χώρα μας μέχρι τα Χριστούγεννα περισσότερα από 15 εκατ ευρώ μόνο για την απόκτηση του τελευταίου εντυπωσιακού smartphone της Apple!!!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι φανατικοί χρήστες iPhone στην χώρα μας αν και έχουν το iPhone 7 στην κατοχή τους… το αφήνουν στην άκρη, περνώντας απευθείας στο iPhone X χωρίς καν βέβαια να ενδιαφέρεται κανείς για το επίσης νέο iPhone 8 που παρουσιάστηκε πριν από περίπου ένα μήνα…

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η τιμή του iPhone X στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερη από τις ΗΠΑ και κυμαίνεται, ανάλογα με το μοντέλο, από 1.200 έως 1.400 ευρώ.

Παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι το αμέσως προηγούμενο καλύτερο λανσάρισμα κινητού στη χώρα μας ήταν του iPhone 6, όπου πριν ακόμη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα είχε σημειωθεί ζήτηση (προ παραγγελίες) για 4.500 συσκευές. Σήμερα, η αντίστοιχη ζήτηση για το iPhone Χ είναι τουλάχιστον διπλάσια, χωρίς η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με αναλυτές της Drexel Hamilton και της Nomura, η μεγάλη ζήτηση στο Διαδίκτυο για το νέο έξυπνο κινητό ενδεχομένως να καθυστερήσει τη διαδικασία παράδοσής τους, πολλά εκ των οποίων ίσως αποσταλούν εντός του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναλυτή της Drexel Hamilton στο CNBC, με την προώθηση του νέου μοντέλου η αμερικανική εταιρεία κάνει ένα βήμα εγγύτερα προς την αγορά υπερπολυτελών έξυπνων τηλεφώνων.

Με τη σειρά της, η Αpple προσπάθησε να καθησυχάσει τους πελάτες της, λέγοντας ότι «εργαζόμαστε για να παραδώσουμε αυτό το επαναστατικό μοντέλο σε κάθε πελάτη όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Και ποιες είναι οι διαφορές του νέου μοντέλου με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus;

Εκτός ότι το iPhone X διαθέτει οθόνη μεγαλύτερης ευκρίνειας, το νέο μοντέλο ενσωματώνει οθόνη τεχνολογίας ΟLED.

Επίσης, για πρώτη φορά η Αpple λανσάρει στην αγορά κινητό που θα διαθέτει ανιχνευτή προσώπου (face scanner).

Πλέον το νέο iPhone Χ θα δίνει πρόσβαση στα δεδομένα του τηλεφώνου, αφού πρώτα «σκανάρει» το πρόσωπο του χρήστη.

Η τεχνολογία Face ID, που θα ταυτοποιεί τον χρήστη μέσα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, καθώς δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι τέτοιο σε προηγούμενα μοντέλα κινητών.

Related Posts

Αυξάνεται η αισιοδοξία των πολιτών
Αυξάνεται η αισιοδοξία των πολιτών
Οι φόροι μας πιάνουν τόπο
Οι φόροι μας πιάνουν τόπο;
Ηλεκτρονικά και οι μεταβιβάσεις ακινήτων
Ηλεκτρονικά και οι μεταβιβάσεις ακινήτων
7.000 περιοχές με νέες αντικειμενικές αξίες
7.000 περιοχές με νέες αντικειμενικές αξίες
Αρέσει σε %d bloggers: