Ένα πάμφθηνο εντυπωσιακό drone

Ένα πάμφθηνο εντυπωσιακό drone

Ένα πάμφθηνο εντυπωσιακό drone: Αυτό το drone κοστίζει μόλις 99$ και είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφόρησε το 2018

Ωστόσο, το πιο απίθανο στην περίπτωση αυτού του Drone είναι η τιμή του, καθώς πωλείται για μόλις 99 δολάρια κάτι που δεν είναι σύνηθες σε αυτή την κατηγορία των gadgets. Όπως εξηγεί ο μηχανικός του DroneX Pro, «τα drones είναι ακριβά όχι λόγω της τεχνολογίας που προσφέρουν αλλά κυρίως εξαιτίας της μάρκας τους». Στην περίπτωση του DroneX Pro όμως συμβαίνει το αντίθετο.

Μπορεί να είναι φθηνό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς αλλά δεν υπολείπεται καθόλου ποιότητας.

Το DroneX Pro κατασκευάστηκε από δύο μηχανικούς και λάτρεις των gadget οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ελικοπτεράκι ποιοτικό από τεχνολογική άποψη και προσιτό από οικονομική.

Έτσι, έπειτα από λίγες εβδομάδες, έφτιαξαν ένα μηχάνημα λειτουργικό ακόμη και για πρωτάρηδες και σε πολύ προνομιακή τιμή.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία του «αυτόματου πιλότου», τριαξονική εστίαση κάμερας 720 pixel ανάλυσης, λήψη φωτογραφιών από μεγάλο ύψος και σε ultra HD ανάλυση, χωράει οπουδήποτε καθώς είναι μικρό και συναρμολογούμενο.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Drone DJI Mavic 2 Pro με 4K Κάμερα

Το DJI Mavic 2 Pro drone είναι η εξέλιξη στον χώρο των drones. Μικρό αλλά πανίσχυρο, έρχεται να μετατρέψει τον ουρανό σε έναν ατελείωτο… καμβά! Η μέγιστη διάρκεια πτήσης αγγίζει τα 31 λεπτά, ενώ με το νέο χειριστήριο, έχεις μετάδοση βίντεο 1080p από έως και 8 χιλιόμετρα μακριά. Περιμετρικά βρίσκονται αισθητήρες που το βοηθούν να αποφεύγει τα εμπόδια, ενώ με την τεχνολογία ActiveTrack 2.0, μπορείς να του ορίσεις ένα άτομο ή αντικείμενο εν κινήσει κι αυτό να το ακολουθεί σταθερά!

Τέλος, η Pro έκδοση ενσωματώνει κάμερα Hasselblad L1D-20c, με φανταστική ποιότητα εικόνας. Ο 1″ CMOS αισθητήρας των 20 Megapixel, διαθέτει ρυθμιζόμενο διάφραγμα f/2.8-f/1110-bit Dlog-M colour profile και 10-bit HDR video, για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο πολύ υψηλών προδιαγραφών.


Ο hitech ψαράς με το drone

Related Posts

Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό
Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό
Οι βασικές αιτίες των θανατηφόρων τροχαίων
Οι βασικές αιτίες των θανατηφόρων τροχαίων
Γιατί χαμηλώνουμε την μουσική στο αυτοκίνητο
Γιατί χαμηλώνουμε την μουσική στο αυτοκίνητο;
Γιατί το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο
Γιατί το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο;
Αρέσει σε %d bloggers: