Αυτές θα είναι οι τιμές στα νέα iPhone

Αυτές θα είναι οι τιμές στα νέα iPhone

Αυτές θα είναι οι τιμές στα νέα iPhone: Δίνει η Apple έμφαση σε συσκευές χαμηλότερου κόστους ή θα επιμείνει στα πανάκριβα μοντέλα της; Τι λένε οι αναλυτές;

Γνώστες της τεχνολογικής βιομηχανίας διατείνονται εδώ και καιρό πως η αιτία για την πτώση των πωλήσεων του νέου iPhone X είναι μια και μοναδική: η υψηλή τιμή του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία σκέφτεται να αλλάξει προσανατολισμό από τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας τα νέα της μοντέλα σε πιο προσιτές τιμές.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τις φήμες, αυτό το φθινόπωρο, η Apple θα παρουσιάσει στους «πιστούς» της τρία νέα μοντέλα διαδόχους του iPhone X τα οποία θα περιλαμβάνουν και την λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

Σύμφωνα με την αναλυτή της Morgan Stanley, Κάτι Χούμπερτι, η Apple αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε συσκευές χαμηλότερου κόστους με την κυκλοφορία των νέων τηλεφώνων φέτος και μάλιστα αυτό θα σημάνει πολλά για την στρατηγική της τεχνολογικής φίρμας. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο 5,8-ιντσών διάδοχος του iPhone X θα ξεκινήσει από 899 δολάρια (​​100 δολάρια λιγότερο από το μοντέλο του προηγούμενου έτους), ενώ η έκδοση phablet των 6,5 ιντσών θα ξεκινήσει στα 999 δολάρια. Η τιμή θα υπερβαίνει τα 1.000 δολάρια και για τα δύο αυτά μοντέλα στην περίπτωση που έχουν OLED οθόνη και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Σε χαμηλότερη τιμή και συγκεκριμένα μεταξύ 699 δολαρίων και 769 δολαρίων θα διατίθεται το 6,1 ιντσών iPhone με οθόνη LCD.

Ακολουθώντας αυτή την τιμολογιακή πολιτική η Χούμπερτι υπολογίζει πως η Apple θα καταφέρει από την πτώση της τάξης του 2% στις πωλήσεις να περάσει σε αύξηση 2% στις πωλήσεις νέων τηλεφώνων.

Ενδεικτικό της ελπίδας που έδωσε στους επενδυτές η συγκεκριμένη έκθεση είναι πως οι μετοχές της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 1,1% φτάνοντας τα 184,17 δολάρια.

Το όργιο της camera στο iPhone του 2019!!!

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωταθλητές κόσμου στο άγχος οι Έλληνες
Πρωταθλητές κόσμου στο άγχος οι Έλληνες
Τα smartphone προκαλούν εθισμό στα παιδιά
Τα smartphone προκαλούν εθισμό στα παιδιά
Η κατάχρηση του smartphone κάνει κακό
Η κατάχρηση του smartphone κάνει κακό
Αρέσει σε %d bloggers: