Από 1200 ευρώ και πάνω για ένα iPhone

Από 1200 ευρώ και πάνω για ένα iPhone!!!

Από 1200 ευρώ και πάνω για ένα iPhone!!! Τα πιο ακριβά iPhone της Apple κυκλοφορούν και στην Ελλάδα και ξεπουλάνε!!!

Τα πιο ακριβά iPhone που έχει κατασκευάσει η Apple κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες και στην Ελλάδα και αν κρίνουμε από τις πρώτες παραγγελίες σύμφωνα και με τις πηγές της αγοράς μάλλον πουλάνε σαν… ζεστό ψωμί!!!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και στις παλιότερες εκδόσεις ελάχιστα μοντέλα είχαν τιμή με 4 ψηφία, πέρυσι το φθηνότερο καλό μοντέλο ξεκινούσε με τιμές πάνω από 1000 ευρώ, μια πρακτική που μάλλον λειτούργησε αρκετά καλά για την φίρμα με το δαγκωμένο μήλο. Οπότε γιατί όχι να μην επαναληφθεί ξανά η ίδια τακτική;

Οπότε και φέτος τα νέα μοντέλα του iPhone είναι εξίσου πανάκριβα και επίσης ξεπουλάνε από την πρώτη ημέρα εμφάνισης τους στα ράφια των καταστημάτων…

Δείτε και το σχετικό: Ανάρπαστα τα νέα iPhone 11 στην Ελλάδα

iPhone, θα τα βρεις όλα εδώ και με δωρεάν μεταφορικά!

Θέλετε να μάθετε πόσο κάνει και η… ναυαρχίδα; Ορίστε λοιπόν… η τιμή για την ναυαρχίδα της σειράς, το iPhone 11 Pro Max 512 GB φθάνει στα 1.789 ευρώ!!! Με αυτά τα λεφτά βέβαια αγοράζεις άνετα ακόμα και ένα πολύ αξιοπρεπές αυτοκίνητο… αν και τώρα ίσως δούμε και το ανάποδο… δηλαδή κάποιους να πουλάνε το παλιό τους αυτοκίνητο για να αποκτήσουν το νέο iPhone!!!

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο ότι όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγορά χωρίς σύνδεση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να διαμορφωθούν σε χαμηλότερα επίπεδα μέσω της επιδότησης συσκευής που προσφέρουν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είτε για νέες συνδέσεις είτε για ανανεώσεις συμβολαίων.

Δίδυμες Ρωσίδες τάισαν άστεγο με σούσι για να κερδίσουν ένα iPhone

Θόρυβος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία με την συμπεριφορά δύο δίδυμων μοντέλων. Τάισαν σούσι στο στόμα έναν άστεγο μόνο και μόνο για να κερδίσουν ένα iphone.

Πόσο κάνουν στην Ελλάδα τα νέα iPhone;

Related Posts

Φωτισμός LED hi-tech design
Φωτισμός LED hi-tech design
Φωτισμός LED στο σπίτι
Φωτισμός LED στο σπίτι
Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση
Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση
Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF
Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF
Αρέσει σε %d bloggers: