900 ευρώ για μια βδομάδα χωρίς smartphone

900 ευρώ για μια βδομάδα χωρίς smartphone

900 ευρώ για μια βδομάδα χωρίς smartphone: Εταιρεία δίνει 900 ευρώ σε όποιον μπορέσει να εγκαταλείψει το smartphone του για μια εβδομάδα

Θα μπορούσατε να ζήσετε για μια εβδομάδα χωρίς το smartphone; Αν το καταφέρνατε, μια εταιρεία είναι διατεθειμένη να σας δώσει 1.000 δολάρια (περίπου 900 ευρώ). Αυτό το διάστημα δε θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε το κλασικό κινητό με το ανοιγόμενο καπάκι. Θυμάστε;

Και να ξέρετε, δεν θα σας αφήσει απροστάτευτους. Θα δώσει επίσης χάρτες (κανονικούς, χάρτινους, ξέρετε, από εκείνους τους παλιούς) που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για εφαρμογές χαρτών τύπου Google Maps, μια κλασική ατζέντα για να έχετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς που χρειάζεστε, στυλό και σημειωματάρια, καθώς επίσης και ένα φορητό CD με μουσική των 90′.

900 ευρώ για μια βδομάδα χωρίς smartphone: Γιατί εταιρεία δίνει 900 ευρώ σε όποιον μπορέσει να εγκαταλείψει το smartphone του για μια εβδομάδα;

Η Frontier Communications, μια εταιρεία ίντερνετ που κάνει αυτό το πρότζεκτ, θέλει ο τυχερός που θα τα καταφέρει να έχει καταγράψει όλη την εμπειρία των 7 ημερών, πως ήταν αυτή η εβδομάδα του χωρίς συνεχή πρόσβαση στο ίντερνετ και smartphone. Όπως αναφέρουν επίσης, ο ιδανικός υποψήφιος, θα πρέπει να είναι κάποιος που είναι κολλημένος με την τεχνολογία, μαθαίνει τα νέα και αγαπά το smartphone κινητό του και όσα του προσφέρει.

Κατά την καταγραφή της εβδομάδας, θα πρέπει να σημειώνετε και πόσο χρόνο κάνετε για να ολοκληρώσετε μια μικρή δουλειά, όπως να απαντήσετε σε γραπτό μήνυμα ή να δείτε τα emails σας.

Και το πιο δύσκολο: να καταγραφούν όλες οι στιγμές που νιώσατε ότι θέλετε να γκοουγκλάρετε κάτι (μάλλον θα είναι πολλές). Άλλα πράγματα που θα πρέπει να καταγραφούν είναι πόσες ώρες κοιμόσασταν τα βράδια που διήρκεσε το πρότζεκτ, εάν άλλαξε η παραγωγικότητά σας στη δουλειά και εάν αργήσατε σε κάποιο ραντεβού.

Σκεφτήκατε και εσείς ότι και εμείς; Ναι, πιθανότατα η εταιρεία θέλει να δει πόσο ριζωμένο είναι το ίντερνετ στη ζωή μας. Μια απορία που έχουμε όλοι κατά καιρούς. Απλά η Frontier δίνει και περίπου 1.000 δολάρια για να το ανακαλύψουμε.

Τι να κάνετε αν πουλήσετε το smartphone σας;

Related Posts

Ο παγκόσμιος χάρτης του internet
Ο παγκόσμιος χάρτης του internet
Τα σημαντικότερα βιβλία κάθε χώρας σε χάρτη
Τα σημαντικότερα βιβλία κάθε χώρας σε χάρτη
Χάρτης με τους μορφωμένους της Ευρώπης
Χάρτης με τους μορφωμένους της Ευρώπης
Ο παγκόσμιος χάρτης της πορνείας
Ο παγκόσμιος χάρτης της πορνείας
Αρέσει σε %d bloggers: