5 κόλπα για να φορτίζεις το κινητό σου πιο γρήγορα

5 κόλπα για να φορτίζεις το κινητό σου πιο γρήγορα!!!

Δείτε μερικά έξυπνα κόλπα για να μην περιμένετε πολύ κάθε φορά που θέλετε να φορτίσει το κινητό σας…

Πράγματι είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά που θέλεις να ακούσεις λίγη μουσική, να χαζέψεις λίγο στο facebook ή το twitter και να μην έχεις μπαταρία στο smartphone… και το “πρόβλημα” βέβαια γίνεται ακόμα χειρότερο όταν πρέπει μετά να περιμένεις και κάμποση ώρα μέχρι η “έξυπνη” συσκευή σου φορτίσει!!!

Οπότε τα παρακάτω κόλπα πιστεύουμε ότι είναι αρκετά χρήσιμα αν δεν θέλετε να χάνετε χρόνο με την φόρτιση του κινητού σας.

5Μην φορτίζετε το κινητό σας στον υπολογιστή!

Από την θύρα του USB που χρησιμοποιείτε για να γεμίσετε την μπαταρία δεν περνάνε πολλά αμπέρ, και είναι λογικό αυτό, οπότε η ώρα που θα κάνετε για να γεμίσετε την μπαταρία θα πολλαπλασιαστεί.

4Μην χρησιμοποιείτε φορτιστές απομιμήσεις!

Εκτός του ότι έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά ανάφλεξης αυτών των συσκευών, ο χρόνος που χρειάζεται για να γεμίσει η μπαταρία του κινητού σας από έναν τέτοιο φορτιστή, είναι πολύ περισσότερος από ότι από έναν… αυθεντικό.

3Ίσως χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από την θήκη

Κοινώς πρέπει να διατηρείτε το τηλέφωνό σας δροσερό. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που έχουν τα κινητά τηλέφωνα, εξασθενούν σε συνθήκες ζέστης, οπότε όσο πιο «δροσερό» το τηλέφωνό σας, τόσο πιο γρήγορα θα φορτίσει! Οι κατασκευαστές παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα της θερμοκρασίας. Για παράδειγμα η Apple, προτείνει να έχουμε μόνιμα το τηλέφωνό μας σε … θερμοκρασία δωματίου για να δούμε μακροπρόθεσμα καλύτερα αποτελέσματα στην μπαταρία μας.

2Δείτε ποιες εφαρμογές σας «τρώνε» την μπαταρία

Εντάξει, αυτό δεν είναι ακριβώς tip, αλλά αφού ελέγξετε (settings – battery) τις εφαρμογές που χρειάζονται πολύ μπαταρία από το κινητό σας, μπορείτε να τις διαγράψετε και να εγκαταστήσετε άλλες που θα χρειάζονται λιγότερη ενέργια για να κάνετε την δουλειά σας.

1Bάλτε το κινητό σας σε Airplane Mode

Δεν θα λαμβάνετε κλήσεις, emails και μηνύματα, αλλά πραγματικά το κινητό σας θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα.

Advertisements

Related Posts

Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Το Facebook δέχεται περισσότερους φόρους και κανόνες
Το Facebook δέχεται περισσότερους φόρους και κανόνες
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Ρεκόρ για την αιολική ενέργεια το 2019
Ρεκόρ για την αιολική ενέργεια το 2019
Αρέσει σε %d bloggers: