Πως θα είναι τα γραφεία του μέλλοντος

Πως θα είναι τα γραφεία του μέλλοντος;

Πως θα είναι τα γραφεία του μέλλοντος; Τα γραφεία του μέλλοντος θα αλλάζουν ύψος για να αυξάνουν την παραγωγικότητα…

Όλοι έχουμε δει φωτογραφίες με τα hitech γραφεία μεγάλων εταιριών από τον κόσμο της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα τα γραφεία της Google (δείτε τα γραφεία της Google στο Λονδίνο αλλά και στην Ελλάδα).

Τι παρατηρούμε σε αυτούς τους χώρους και στα γραφεία που χρησιμοποιούνται; Καταρχάς ότι υπάρχουν πολλά χρώματα τα οποία από την μια ταιριάζουν βέβαια με το λογότυπο της Google την ίδια στιγμή που επίσης βοηθούν στην ύπαρξη καλύτερης διάθεσης, ευχαρίστησης, κλπ…

Πέρα όμως από τα χρώματα, σίγουρα θα έχετε δει ότι υπάρχουν και αρκετές θέσεις εργασίας στο… όρθιο!!! Δηλαδή γραφεία που εξυπηρετούν τους υπάλληλους όταν αυτοί βρίσκονται σε όρθια θέση. Πρόσφατα είδαμε και γραφείο μπροστά από… διάδρομο και ποδήλατο.

Σύμφωνα με την Daily Mail τα όρθια γραφεία προσφέρουν μεγάλα οφέλη στην υγεία την ίδια στιγμή που εξυπηρετούν και τις ανάγκες της παραγωγικότητας!!!

Και κάπως έτσι λοιπόν τα όρθια γραφεία κερδίζουν έδαφος, κυρίως στις εταιρίες που βρίσκονται στον χώρο της τεχνολογίας.

Stir-Kinetic-Desk

Το θέμα όμως είναι ότι τώρα πλέον έρχεται και ένα νέο γραφείο το οποίο με ένα… κλικ ή tap (οι χρήστες των smartphones ξέρουν τι σημαίνει αυτό) αλλάζει ύψος!!!

Stir-Kinetic-Desk-2
Μάλιστα όπως αναφέρει και η Daily Mail το συγκεκριμένο γραφείο μπορεί να προγραμματιστεί και να κινηθεί προς τα πάνω και προς τα κάτω κατά την ακριβή ταχύτητα του ανθρώπινου χτύπου της καρδιάς. Με την πάροδο του χρόνου το γραφείο μπορεί να μάθει τις προτιμήσεις του χρήστη και να προτείνει τις καλύτερες θέσεις.

Stir-Kinetic-Desk-original

Δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια για να πάρετε μια ιδέα…

Advertisements

Related Posts

Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
emmiting-the-most-radiation
Ποια κινητά εκπέμπουν την περισσότερη ακτινοβολία;
Ακτινοβολία από Wi-Fi και τηλέφωνα
Ακτινοβολία από Wi-Fi και τηλέφωνα
Αρέσει σε %d bloggers: