Το πολεμικό πλοίο του μέλλοντος θυμίζει… Star Wars

Το πολεμικό πλοίο του μέλλοντος μοιάζει με διαστημόπλοιο του Star Wars…

Το Dreadnought 2050Μεγάλο Θωρηκτό 2050») είναι το πλοίο του πολεμικού ναυτικού του μέλλοντος. Οι εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα από μηχανικούς του πολεμικού ναυτικού παρουσιάζουν ένα σούπερ φουτουριστικό θωρηκτό το οποίο θα ελέγχεται μόνο από πέντε ναυτικούς καθισμένους σε οθόνες, όπως σε κονσόλες παιχνιδιών.

Το πλοίο είναι Hi-tech, θα διαθέτει διαστημική αίθουσα ελέγχου, ειδικό παρατηρητήριο και πλήρωμα 50 αξιωματικών.

Το εντυπωσιακό σκάφος το οποίο σκοπεύει να αποτελέσει το καμάρι του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας ωθεί τα όρια της μηχανικής στα άκρα.

Κομψό και αρχιτεκτονικά λιτό, μοιάζει με διαστημόπλοιο από το Star Wars. Τα πολεμικά πλοία της Βρετανίας θα είναι έτσι σε 35 χρόνια. Το ναυτικό θηρίο θα ελέγχεται από τηλεκατευθυνόμενο υπολογιστή μακριά από το ίδιο.

Η τριπλή του υποθαλάσσια επιφάνεια του επιτρέπει να κόψει κύματα σε υψηλές ταχύτητες, ενώ οι κομψές, αιχμηρές γραμμές του στην επιφάνεια, του επιτρέπουν να αναπτύσσει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Τέλος, θα υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό όπλο στην πλώρη, ικανό να εκτοξεύσει βλήματα από απόσταση πολύ μεγάλου βεληνεκούς όπως ακριβώς ένα πύραυλος κρουζ.

info-photos: Daily Mail

Κράτα το

Related Posts

Απευθείας νέα αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Σικάγο
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Απίστευτη καμπάνια για τους πεζούς που περνούν με κόκκινο!!!
Η τεχνητή νοημοσύνη της Google είναι… 6 χρονών!!!