Η πλωτή βίλα με… την υποβρύχια κρεβατοκάμαρα!!!

Νέα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά πολυτελούς διαβίωσης φέρνει η πλωτή βίλα με την υποβρύχια κρεβατοκάμαρα!!!

Η κατασκευαστική εταιρεία Kleindienst Group μόλις πήρε το πράσινο φως για την κατασκευή 42 υπερπολυτελών κατοικιών στον Αραβικό Κόλπο (στο Ντουμπάι), η τιμή των οποίων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ωστόσο είναι σαφές ότι απευθύνονται σε… υπερ-πλούσιους.

Οι πλωτές βίλες, μπορούν ακόμα και να μετακινηθούν, προσφέροντας απόλυτη εχεμύθεια σε διάσημους που θέλουν να αποφύγουν αδιάκριτα βλέμματα.

Κάθε κατοικία διαθέτει τρεις «ορόφους». Ο χαμηλότερος είναι υποθαλάσσιος, καλύπτεται εξ ολοκλήρου από νερό και σε αυτόν θα βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα, προσφέροντας έτσι στους τυχερούς κατοίκους άπλετη θέα του βυθού, μέσα στον οποίο θα κατασκευαστεί κι ένας τεχνητός κοραλλιογενής ύφαλος.

Στον αμέσως επόμενο όροφο βρίσκεται το σαλόνι, η κουζίνα και η τραπεζαρία, ενώ ενώ στον τελευταίο υπάρχει ένα μικρό μπαρ και το περιτριγυρισμένο από γυαλί τζακούζι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι υπερπολυτελείς, ονειρεμένες κατοικίες, οι οποίες θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του 2016, έχουν ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον αγοραστών όχι μόνο από το Ντουμπάι, αλλά και από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ αλλά και χώρες της Ευρώπης.

Το εντυπωσιακό ωστόσο στοιχείο είναι ότι αυτές οι πολυτελείς φουτουριστικές κατοικίες θα κατασκευάζονται αρχικά στο Ντουμπάι αλλά στην συνέχεια θα μπορούν να μεταφερθούν σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή…

Related Posts

Πίνουν καφέ στην κουζίνα και μοιράζουν εγκεφαλικά
Πίνουν καφέ στην κουζίνα και μοιράζουν εγκεφαλικά
10 σημεία-κλειδιά για τη γυναικεία απιστία
10 σημεία-κλειδιά για τη γυναικεία απιστία
Το φλέρτ στο γραφείο εξελίσσεται σε σεξ
Το φλέρτ στο γραφείο εξελίσσεται σε σεξ
Τι σχέση έχει ο μισθός με την απιστία
Τι σχέση έχει ο μισθός με την απιστία;
Αρέσει σε %d bloggers: