Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική σπιτιών

Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική σπιτιών: Η νέα μόδα στην αρχιτεκτονική σπιτιών ακολουθεί το motto «μικρό στο μάτι, μεγάλο στην αίσθηση»!!!

Η αρχιτεκτονική είναι ένας από τους τρόπους που εφηύρε ο άνθρωπος για να δημιουργεί τη μαγεία, για να κάνει την έννοια της κατοικίας πολύ πιο έντονη, πολύ πιο ενσωματωμένη στον ψυχισμό του κάθε ανθρώπου.

Το σπίτι να ενώνεται με τον ένοικο και να του γεννά την ανάγκη να βρίσκεται εκεί, να το δείχνει στους φίλους, να περηφανεύεται για τα κρυμμένα του μυστικά.

Το interior spacious είναι το μεγάλο trend στα αρχιτεκτονικά γραφεία και αυτό το σπίτι είναι αποθέωση της συγκεκριμένης έννοιας.

Το Mizuishi Architects Atelier σκέφτηκε ένα στιλ για να προκαλέσει μεγάλες εντυπώσεις και το κατάφερε.

Αυτό το σπίτι χτίστηκε δίπλα σε ένα ποτάμι με τριγωνική κατασκευή όπως βλέπετε. Αυτό που δεν βλέπετε εξωτερικά είναι η εσωτερική του δυναμική.

horinouchi-house-mizuishi-atelier-architects-01

Ένα contradictio in adjecto.
Γιατί η πρώτη σκέψη λέει ότι θα είναι κάπως στενόχωρο, στριμωγμένο και δεν θα διαθέτει πολλούς χώρους. Να μια οφθαλμαπάτη.

Γιατί η αλήθεια που κρύβει εσωτερικά διαφέρει.

Μέσα βλέπεις ότι είναι πολύ ευρύχωρο, έχει κανονικούς χώρους δωματίου, κουζίνας τραπεζαρίας, έχει σοφίτα, ενώ τα παράθυρα σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένα πλωτό σπίτι.

Νομίζω αρκετά είπαμε και επειδή πάντα οι εικόνες μιλούν καλύτερα από τα λόγια… ορίστε, δείτε, ζηλέψτε και φυσικά πάρτε ιδέες!!!

Νέα τάση: Κατασκευές από κοντέινερ!

Advertisements

Related Posts

Θα υπάρξει 5ος κύκλος Casa de Papel
Θα υπάρξει 5ος κύκλος Casa de Papel;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Αρέσει σε %d bloggers: