Η νέα αρχιτεκτονική τάση σπιτιών

Η νέα αρχιτεκτονική τάση σπιτιών

Η νέα αρχιτεκτονική τάση σπιτιών: Η νέα μόδα στην αρχιτεκτονική σπιτιών ακολουθεί το motto «μικρό στο μάτι, μεγάλο στην αίσθηση»!!!

Η αρχιτεκτονική είναι ένας από τους τρόπους που εφηύρε ο άνθρωπος για να δημιουργεί τη μαγεία, για να κάνει την έννοια της κατοικίας πολύ πιο έντονη, πολύ πιο ενσωματωμένη στον ψυχισμό του κάθε ανθρώπου. Το σπίτι να ενώνεται με τον ένοικο και να του γεννά την ανάγκη να βρίσκεται εκεί, να το δείχνει στους φίλους, να περηφανεύεται για τα κρυμμένα του μυστικά.

Το interior spacious είναι το μεγάλο trend στα αρχιτεκτονικά γραφεία και αυτό το σπίτι είναι αποθέωση της συγκεκριμένης έννοιας.

Το Mizuishi Architects Atelier σκέφτηκε ένα στιλ για να προκαλέσει μεγάλες εντυπώσεις και το κατάφερε.

Αυτό το σπίτι χτίστηκε δίπλα σε ένα ποτάμι με τριγωνική κατασκευή όπως βλέπετε. Αυτό που δεν βλέπετε εξωτερικά είναι η εσωτερική του δυναμική.

Η νέα αρχιτεκτονική τάση σπιτιών

Ένα contradictio in adjecto.
Γιατί η πρώτη σκέψη λέει ότι θα είναι κάπως στενόχωρο, στριμωγμένο και δεν θα διαθέτει πολλούς χώρους. Να μια οφθαλμαπάτη.

Γιατί η αλήθεια που κρύβει εσωτερικά διαφέρει.

Μέσα βλέπεις ότι είναι πολύ ευρύχωρο, έχει κανονικούς χώρους δωματίου, κουζίνας τραπεζαρίας, έχει σοφίτα, ενώ τα παράθυρα σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένα πλωτό σπίτι.

Νομίζω αρκετά είπαμε και επειδή πάντα οι εικόνες μιλούν καλύτερα από τα λόγια… ορίστε, δείτε, ζηλέψτε και φυσικά πάρτε ιδέες!!!

Σούπερ σπίτια από κοντέινερ

Advertisements

Related Posts

Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Χαμός με τις επιθέσεις DDoS στο τέλος του 2019
Χαμός με τις επιθέσεις DDoS στο τέλος του 2019
Τι είναι πάλι το κβαντικό Internet
Τι είναι πάλι το κβαντικό Internet;
Το Facebook ψήφισε Τραμπ το 2016
Το Facebook ψήφισε Τραμπ το 2016
Αρέσει σε %d bloggers: