Ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht

Ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht

Ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht: Seataci το φουτουριστικό οικολογικό yacht που κοστίζει 100 εκατ. και αλλάζει το θαλάσσιο ταξίδι…

Ονομάζεται Seataci και αποτελεί ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht που εμπνεύστηκε ο Καναδός σχεδιαστής Charles Bombardier από το Μόντρεαλ.

Το πολυτελές yacht θα αποτελεί μια οικολογική εναλλακτική στο θαλάσσιο ταξίδι καθώς θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να κινείται αθόρυβα, ενώ όλα τα υλικά κατασκευής του θα είναι eco friendly.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με τη βοήθεια της κίνησης των κυμάτων, όπως ακριβώς κάνουν οι φάλαινες, αναφέρει δημοσίευμα του Forbes.

Στο πολυτελές γιοτ θα υπάρχει πισίνα όπως και πανοραμικά παράθυρα στο μέρος που βρίσκεται κάτω από το νερό, δίνοντας έτσι την εικόνα στους επιβαίνοντες ενός ενυδρείου μέσα στη θάλασσα…

Το σκάφος θα διαθέτει δύο λοβούς του κινητήρα σε κάθε πλευρά, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρόμοιο με τα υποβρύχια.

Οι λοβοί αυτοί θα συμβάλουν στη σταθεροποίηση του γιοτ και θα το ωθούν προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας τα κύματα που δημιουργούνται από τη χρήση «ενός ταλαντευόμενου ελάσματος», που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την κίνηση που κάνουν τα θαλάσσια θηλαστικά, όπως οι φάλαινες και τα δελφίνια.

Το yacht που μοιάζει με κανονικό σπίτι!!!

Superyacht από άλλο πλανήτη

Advertisements

Related Posts

Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: