Όροι Χρήσης

Αντιγραφή υλικού – Πνευματικά Δικαιώματα

H αντιγραφή υλικού επιτρέπεται μόνο αν αναφέρετε την πηγή με ενεργό λινκ (www.cretadrive.gr) και μετά από γραπτή ή ηλεκτρονική άδεια από την εταιρία που διαχειρίζεται το site.

Τα άρθρα του www.cretadrive.gr ανήκουν στους αρθρογράφους του, οπότε κατά την χρήση τους θα πρέπει να αναφέρετε και τον αρθρογράφο όπου αυτός εμφανίζεται διαφορετικά το Creta Drive με ή χωρίς ενεργό λινκ.

Οι φωτογραφίες – βίντεο με υδατογράφημα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται επίσης με υδατογράφημα. Υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφοποίηση τους!!!

Για οποιαδήποτε χρήση φωτογραφιών από το cretadrive θα πρέπει να επικοινωνήστε με την εταιρία διαχείρισης του site.

Σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες

Το www.cretadrive.gr περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς.

Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε.

Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Όροι σχολιασμού

Υπεύθυνοι για τα σχόλιά τους είναι μόνο τα άτομα που φαίνονται ως σχολιαστές.

Δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος/μορφοποίηση στα σχόλια, πέρα από την διαγραφή διαφημιστικών σχολίων.

Η ομάδα του cretadrive.gr έχει κάθε δικαίωμα να διαγράψει σχόλια, αυτοβούλως για οποιοδήποτε λόγο.

Περιπτώσεις Αποζημίωσης

Ο χρήστης του cretadrive.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το cretadrive.gr και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση, ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του cretadrive.gr

Όροι Διαφήμισης

Το cretadrive.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο www.cretadrive.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων, την ορθότητα, την εγκυρότητα ή/και τη νομιμότητά τους.

Το cretadrive.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της διαφήμισης, και τις υπηρεσίες/προϊόντα της διαφημιζόμενης εταιρείας.

Γενικοί Κανόνες

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται τη διεθνή φύση του Διαδικτύου και δεσμεύεται να σέβεται και να τηρεί πιστά τους κανόνες δεοντολογίας που το διέπουν…

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του cretadrive.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορίες ή διευκρίνηση παρακαλώ όπως επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με το τμήμα διαχείρισης στα email που δίνονται στον σύνδεσμο της επικοινωνίας

Advertisements