Ξεπουλά παντού το νέο PlayStation

Ξεπούλησε το νέο PlayStation και στην Ελλάδα, έλλειψη και στα online καταστήματα!!!

Μπορεί να έχουμε κρίση αλλά οι λάτρεις του PlayStation, δεν καταλαβαίνουν από αυτά, ίσως βέβαια και να αναζητούν μια πιο ευχάριστη κατάσταση για να ξεφύγουν κάπως από τις δυσκολίες της καθημερινότητας

Και κάπως έτσι, οι φανατικοί των videogames, έπεσαν με τα μούτρα στο νέο PlayStation της Sony και οι λίγες χιλιάδες κονσόλες που έφτασαν στα ελληνικά καταστήματα ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα μπορούσαν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Οι υπόλοιποι τώρα που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν στα χέρια τους το νέο Play Station θα πρέπει να περιμένουν το επόμενο “κύμα” κάπου στα τέλη Ιανουαρίου. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι παίζει ούτε και τότε ο αριθμός των συσκευών να είναι αρκετός για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση…

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και στα περισσότερα ευρωπαϊκά on line καταστήματα, όπως της Amazon, η νέα κονσόλα παιχνιδιών της Sony είναι σε έλλειψη.

“Και κάμποσες δεκάδες χιλιάδες PlayStation 4 να είχαμε εξασφαλίσει για την ελληνική αγορά, θα έφευγαν μέχρι τα Χριστούγεννα”, σχολίαζε πρόσφατα στέλεχος της Sony. Τον ισχυρισμό του επιβεβαιώνει η πίεση των προπαραγγελιών που αντιμετώπισαν τον τελευταίο μήνα οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών, σύμφωνα με το protothema.gr.

Από τις 15 Νοεμβρίου, οπότε το PS4 έκανε ντεμπούτο σε ΗΠΑ και Καναδά, για να ακολουθήσουν στις 29 του προηγούμενου μήνα 13 μεγάλες ευρωπαϊκές και άλλες αγορές, έχουν ήδη διατεθεί περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια κονσόλες. Μάλιστα, η Sony υπολογίζει να φτάσει παγκοσμίως τα πέντε εκατομμύρια συσκευές έως τα τέλη Μαρτίου του 2014.

Στόχος που μοιάζει πιθανός όσο αυξάνεται ο αριθμός των χωρών στις οποίες θα διατίθεται το νέο PlayStation, καθώς στα τέλη Φεβρουαρίου θα μπει στο παιχνίδι και η Ιαπωνία.

Related Posts

Φωτισμός LED hi-tech design
Φωτισμός LED hi-tech design
Φωτισμός LED στο σπίτι
Φωτισμός LED στο σπίτι
Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση
Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι η μόνη λύση
Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF
Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF
Αρέσει σε %d bloggers: