8 χρόνια World of Warcraft

8 χρόνια World of Warcraft και επετειακό video

Αύριο 23 Νοεμβρίου, το πιο δημοφιλές παιχνίδι MMORPG, κλείνει 8 ολόκληρα χρόνια και φυσικά μερικοί από τους πιο φανατικούς του είδους αλλά και του συγκεκριμένου τίτλου δεν θα μπορούσαν παρά να μην το γιορτάσουν δεόντως.

Έτσι λοιπόν με απλές και συνοπτικές διαδικασίες προέκυψε ένα επετειακό βίντεο με highlights από όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδων ωρών gaming ανά τον κόσμο.

Φυσικά, μιλάμε για το World of Warcraft της Blizzard, η οποία επίσης ανακοίνωσε ότι όσοι gamers κάνουν login στο παιχνίδι μέχρι την 1η Δεκεμβρίου θα λάβουν το μοναδικό achievement “Feat of Strength” και ένα “Celebration Package”, με το τελευταίο να περιλαμβάνει ένα γιλέκο για τον χαρακτήρα σας και 8% επιπλέον experience και reputation όταν το φοράτε.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το World of Warcraft φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω του ξανά με αφορμή βέβαια και την κυκλοφορία του expansion Mists of Pandaria, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 3 εκατ. αντίτυπα, ανεβάζοντας παράλληλα και τους ενεργούς συνδρομητές του παιχνιδιού πάνω από τα 10 εκατ./μήνα

Στην συνέχεια και το επετειακό βίντεο, enjoy…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”World of Warcraft – 8 Year Anniversary” lightbox=”true” title=”World of Warcraft – 8 Year Anniversary” url=”http://www.youtube.com/watch?v=jqBkUqOMacA&feature=player_embedded”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame
Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame
Playstation και Xbox από Google
Playstation και Xbox από Google
Διασκεδάστε με classic videogames
Αρέσει σε %d bloggers: