Το ξενοδοχείο του Game of Thrones

Το ξενοδοχείο του Game of Thrones

Το ξενοδοχείο του Game of Thrones: Στην Φινλανδία έφτιαξαν ξενοδοχείο με θέμα το Game of Thrones και είναι απλά επικό!!!

Το εν λόγω εντυπωσιακό ξενοδοχείο έχει στηθεί σε συνεργασία με το HBO και έχει ως κεντρικό του θέμα την δημοφιλή σειρά. Τεράστια γλυπτά και αγάλματα που αναπαριστούν τον Iron Throne, τον Night King, τους λύκους των Σταρκ, τους White Walkers.

Βρίσκεται, βέβαια, λιγάκι μακριά, και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, 200 χιλιόμετρα πιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο. Στην βορειότερη φινλανδική περιοχή, το Lapland, έχει στηθεί σε συνεργασία με το νορδικό HBO, το ξενοδοχείο SnowVillage, το οποίο έχει ως κεντρικό του theme το Game of Thrones.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και από το όνομα του ξενοδοχείου, τα φτιαγμένα από πάγο δωμάτια παραμένουν παγωμένα με τη θερμοκρασία τους να κυμαίνεται από τους -2 στους -5 βαθμούς, ωστόσο το ξενοδοχείο προσφέρει όλα τα κατάλληλα μέσα στους πελάτες για να μην βρεθούν προ (ψυχρής) εκπλήξεως, όπως ζεστούς χυμούς φρούτων και θερμαινόμενους υπνόσακους.

Σε κάθε περίπτωση, το ίδιο το ξενοδοχείο προτείνει στους πελάτες του να περνούν μία μόλις ημέρα στις σουίτες του Game of Thrones και τις υπόλοιπες στα άλλα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Τα στάνταρντ δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από τα 237€ και οι σουίτες από τα 316€. Βέβαια, να τονίσουμε ότι παραμένει ανοικτό μέχρι αρχές Απριλίου…

Έβγαλαν και γραμματόσημα Game of Thrones

Ταξιδι στις επικές τοποθεσίες του Game of Thrones

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο πρωινός βήχας των καπνιστών θεωρείται νόσος
Ο πρωινός βήχας των καπνιστών θεωρείται νόσος
Πως θα αποφύγετε την μετάδοση του κορονοϊού
Πως θα αποφύγετε την μετάδοση του κορονοϊού;
Πώς επιτίθεται ο κορονοϊός στο ανθρώπινο σώμα
Πώς επιτίθεται ο κορονοϊός στο ανθρώπινο σώμα;
Αρέσει σε %d bloggers: