Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι για ένα τσάι

Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι για ένα τσάι!!!

Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι για ένα τσάι!!! Πάρε το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου και στο τέλος θα πιεις ένα παγωμένο τσάι!!! 

Πραγματικά δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε τους Κινέζους καθόλου… τόσος κίνδυνος για ένα παγωμένο τσάι;

Κι όμως… ανεβαίνοντας τα αμέτρητα σκαλιά που λέγονται «τα σκαλιά του Παραδείσου» είναι δύσκολο να δεις ότι αυτό το τόσο επικίνδυνο καταλήγει απλά σε έναν παλιό ναό που στις ημέρες μας σερβίρει τσάι

Η θέα είναι αρκετά σοκαριστική αφού για να φτάσεις στον τελικό «προορισμό» πρέπει να ακολουθήσεις ένα στενό, ξύλινο αυτοσχέδιο μονοπάτι πάνω από τον γκρεμό, να κάνεις λίγη ορειβασία, να ξαναπεράσεις τον γκρεμό και τότε, αν τα έχεις καταφέρει, να βρεθείς στην κορυφή… και στην συνέχεια να πιεις και το τσάι σου!!!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, το συγκεκριμένο δίκτυο δρόμων από σανίδες πάνω στο γκρεμό στο ιερό βουνό Χούα Σαν της επαρχίας Σαάνξι επισκέπτονται σήμερα τουρίστες που αρέσκονται στην περιπέτεια και δεν φοβούνται τον ίλιγγο προκειμένου να τραβήξουν μια «δυνατή» φωτογραφία.

Εκατοντάδες χρόνια πριν, την ίδια διαδρομή (υπό προφανώς πιο δύσκολες συνθήκες) έκαναν και ταοϊστές μοναχοί που προσπαθούσαν να φτάσουν στην κορυφή. Σύμφωνα με την UNESCO, στην περιοχή βρίσκονται πάνω από 300 πέτρινες πλάκες και 570 επιγραφές σε βράχους, κάποιες εκ των οποίων ηλικίας μέχρι και 1.000 ετών.

Το συγκεκριμένο μονοπάτι πάντως, θεωρείται (μάλλον δικαίως) το πιο επικίνδυνο στον κόσμο.

Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι για ένα τσάι!!!

HealthLifestyleNewsΚόσμος

10 απίστευτα υγιεινά οφέλη για το πράσινο τσάι

Advertisements

Related Posts

Μια κλεφτή ματιά στο μουσείο της Porsche
Μια κλεφτή ματιά στο μουσείο της Porsche
Online επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Online επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Μειώνεται η παραγωγή αυτοκινήτων
Μειώνεται η παραγωγή αυτοκινήτων
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: